[垃圾高層死全家] 巴塞隆拿球迷討論區 (223)

1001 回覆
14 Like 11 Dislike
發覺好耐冇見我個傻鳩手足迷仔
係咪死撚左?
係咪死撚左?

用第二個account是味吾比牙
Franklin Mala (Seri's agent) "PSG called Nice three days ago to try and screw Barça over." #fcblive [rac1]
咬撚住唔放

有錢真喺爽,瘋狂狙擊巴塞

根本係疤ON9

膠層真係仆街到
係咪死撚左?

畀天鴿吹走左
係咪死撚左?

畀天鴿吹走左

消失左兩個星期喇喎
今晚抽籤
我睇你班死疤狗點死
唔係話番左舊登咩
今晚抽籤
我睇你班死疤狗點死

奧林比亞高斯準備屌打疤
今晚抽籤
我睇你班死疤狗點死

奧林比亞高斯準備屌打疤

六戰全敗不是夢
買迪馬主因應該都係美斯。依家最重要係令美斯願意續約。

咁一早要追戴巴拿

戴巴拿同美斯關係麻麻

PAULO DYBALA admits he doesn’t enjoy the best of relationships with compatriot Lionel Messi.
渣住2億比人撚真係第一次見
渣住2億比人撚真係第一次見

兩億買唔到人
收皮啦大雄 屌你老母
📰| Nice asked for €50 million which interrupted Seri's transfer. The pause is temporary & Seri could still become a Barça player. [l'equipe]

弱智

弱智

咁都關美斯事 踢咗咁耐都知佢咩料啦
手渣2億加埋本身d轉會費
咁都買唔到古丹是但一個仲要分期
好難唔諗係班仆街膠層落格

應該係想食哂2個

弱智

佢係搞呢d 我地當年就買左阿古啦 仲邊有牙so

弱智

但好明顯依家唔落筆簽約就係唔滿意買人。
同埋事實上迪馬同美斯係fd底。

應該係想食哂2個

有2億cash一個1億fixed加浮動已經好傾好多啦
唔明點解要分期又咁度縮

成日型住班仆街手腳唔乾淨
2億一早已經縮左水,拎左去做埋啲唔知咩野

弱智

唔滿意買人=想買迪馬

弱智

佢係要比壓力個board去做好轉會 而唔係要迪馬
迪馬個仆街次次國際賽都害美斯 佢本人唔通睇唔到咩
我敢講係競技層面美斯一定唔會想夾迪馬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞