[垃圾高層死全家] 巴塞隆拿球迷討論區 (223)

1001 回覆
14 Like 11 Dislike
Release clause 400m

人地賓施馬都set10億

貴撚個美斯今次膠層算冇咁on9架啦 諗起尼馬222m
尼馬當初黎咪又係比人話巴甲山寨王
丹比利至少係德甲同歐聯比賽有野睇下,水貨機率細少少啦

以某巴迷話齋,球員會唔肯簽嘛
屌奶星組合正式完成
Dembele
Leo Messi
Suarez

DLS
屌奶星組合正式完成
Dembele
Leo Messi
Suarez

DLS

可能唔肯簽太貴

有冇可能dembele會唔肯簽呀

人地蝗件件都10億8億又有冇人唔肯簽呀
屌奶星組合正式完成
Dembele
Leo Messi
Suarez

DLS

屌奶星 啪啪啪!

🤙🏾

佢都幾反骨格
一般轉會都會po文/相告別舊會先
依加好似話自己谷左好耐咁

可能直頭想開post屌柒多仔添 佢好似同成間球會反晒面
跟我買你簽美斯翻嚟踢港丙都得啦on9仔

巴打你開估你買咗幾多未?
屌奶星組合正式完成
Dembele
Leo Messi
Suarez

DLS

屌奶星 啪啪啪!

suck my dick

🤙🏾

佢都幾反骨格

呢樣野完全撐唔落
出面好多痴線佬買4:2波膽🤦🏻‍♂️

🤙🏾

佢都幾反骨格

呢樣野完全撐唔落

得罪講 佢今日咁對多仔 第日隨時對巴塞都可以咁

可能唔肯簽太貴

有冇可能dembele會唔肯簽呀

人地蝗件件都10億8億又有冇人唔肯簽呀

屌高層廢叫唔掂佢咪唔簽囉
咁簡單

點撚解要4:2?

🤙🏾

佢都幾反骨格

呢樣野完全撐唔落

條友當初轉會去雷恩都係罷訓

🤙🏾

佢都幾反骨格

呢樣野完全撐唔落

佢同多仔點搞係佢嘅事
衰在依加所有人都認為疤買人一定會叫人罷訓

【終極重心料】信你就all in
https://lihkg.com/thread/374322/page/1?ref=ios
上次中左一次29倍 3:2
今次又有人信

https://lihkg.com/thread/374322/page/1?ref=ios
今次又有人信

本身40倍 而家25倍
究竟要幾高投注先會咁
Between狗會又大把錢做善事了

今次又有人信

用信用卡透支左10萬allin左

今次又有人信

超,我果陣夠話疤會6:1巴鈀啦,開幾十個acc放幾十條唔同料,實會中架
得罪講 狗會賺咁多咪就係多得呢班傻仔
特別咁都落幾千落去個d 賭呢家野一定要適可而止同最忌亂信人
Suárez is recovering quickly and could return earlier than expected. He already trained with the group. [@AdriaAlbets]
玩政治

我覺得幾千幾千又唔係多,但果班on9成副身家先得幾千就話all in,然後話中左點捐點捐就真係弱撚智

我覺得幾千幾千又唔係多,但果班on9成副身家先得幾千就話all in,然後話中左點捐點捐就真係弱撚智

呢到班中學大學生 拎住零用partime個幾千蚊個月賭炸 一次落過千已經過火 呢d波強野幾百蚊玩下咪算囉 仲以為自己真係買左個100%的波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞