[垃圾高層死全家] 巴塞隆拿球迷討論區 (223)

1001 回覆
14 Like 11 Dislike
Barça will pay about 145 million euros (fixed and variables) for Dembélé. He will sign for 5 seasons. [rac1]

邊個話大雄廢,平左5m呀

唔怪得deal左一個半月
慳錢達人
Barça will pay about 145 million euros (fixed and variables) for Dembélé. He will sign for 5 seasons. [rac1]

慳錢達人

不過如果好似rac1咁講105m fix,咁都幾好

希望毒撚讓件7號波衫出黎
係疤着親7號都好似冇咩好下場
咒到尼馬斷腳好唔番為止
希望psg 死

你收皮未姐

慳錢達人

一諗起用尼馬換dembele+70m就愈黎愈dump春

依加覺得25走其中因為錢同美斯第一之餘,仲應該因為班on9高層
快快手買多個中場/中堅 清埋啲垃圾
快快手買多個中場/中堅 清埋啲垃圾

I大 ag

韋拿
我發覺唔少人竟然唔知totally no mood睇波潮文
連登平均年齡真係應該好低

韋拿

係斷腳之後急跌
仲記得對a米入嗰粒個樣一吐烏氣

希望毒撚讓件7號波衫出黎

著11號?

韋拿

係斷腳之後急跌

其實佢11/12開季果排都柒下柒下
果排仲佢日屌佢
12/13出返黎果時明明都幾好表現
次次落場都帶科交咁濟
但就係教練死都唔出佢

韋拿

係斷腳之後急跌

其實佢11/12開季果排都柒下柒下
果排仲佢日屌佢
12/13出返黎果時明明都幾好表現
次次落場都有貨交咁濟
但就係教練死都唔出佢
我發覺唔少人竟然唔知totally no mood睇波潮文
連登平均年齡真係應該好低

其實上返一兩年波台都一定睇過哂d潮文
其實今季同上季比 中場完全冇變 除左寶(唔睇好 ) 好驚對強隊 又比人打爆
其實追哥利斯卡啦

得返一年約,佢今年唔賣就下年免費進貢拜仁

唔駛過40m應該都買到
Barça are still optimistic about the signing of Coutinho. They hope to complete the transfer next week. [@gerardromero]
The signing of Coutinho is now Barça's only goal. [@gerardromero]

紅藍switch
真係黎巴
係咪可以除褲j丹比利
係咪可以除褲j丹比利

一日未官宣隻手都唔好郁住
之前few hours, tmr 吹到似層層
條丁攤到凍晒都未射得出
其實追哥利斯卡啦

唔駛過40m應該都買到

球員經理人講左唔會走
下年free去拜
其實追哥利斯卡啦

唔駛過40m應該都買到

人地一心去拜仁
Hi
Hi

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞