[垃圾高層死全家] 巴塞隆拿球迷討論區 (223)

1001 回覆
14 Like 11 Dislike
點解di maria 黎疤個賠率咁撚低

因為有條款唔比佢黎

加上對手係p$g

咁唔係應該賠率高咩

可能有好多人見到巴宣佈welcome 迪馬果下,好多人見未封盤即刻訓身

應該好多人都輸哂
Barça are interested in Insigne and have offered Napoli €100M (in 3 installments) to sign the midfielder. [calcionews24]
Barça are interested in Insigne and have offered Napoli €100M (in 3 installments) to sign the midfielder. [calcionews24]

on9
得罪講 狗會賺咁多咪就係多得呢班傻仔
特別咁都落幾千落去個d 賭呢家野一定要適可而止同最忌亂信人

Cucu
希望快啲上位

牙帽

on9

似想打反擊波

Cucu
希望快啲上位

牙帽

cucu>>>>>>>>>>>>人球森柏

Cucu
希望快啲上位

牙帽

cucu>>>>>>>>>>>>人球森柏

系 森柏垃撚圾
點解di maria 黎疤個賠率咁撚低

因為有條款唔比佢黎

加上對手係p$g

咁唔係應該賠率高咩

可能有好多人見到巴宣佈welcome 迪馬果下,好多人見未封盤即刻訓身

應該好多人都輸哂

同4:2一樣咁
痴根 4:2得翻22倍
其實有一億點解唔試下bid大佬 學獌買返普巴

大佬都唔想回家

一聽到巴想買番即刻同拜續4年約

係拜仁都到風生水起仲翻黎把撚咩
等睇大佬r連鏟草啦

首先疤狗要晉到級

on9

似想打反擊波

??? 一億???
[推到完場] 艾拉維斯 對 巴塞隆拿
https://lihkg.com/thread/374702/page/1?ref=web
Semedo + Dembele嘅右路真係J得過,而家就係差個左路
Semedo + Dembele嘅右路真係J得過,而家就係差個左路

d.tiger+alba=天下無敵鳩爆mode

其實我都覺夠
得閒搞下中場好過啦
lw 咁多人打到
dso 屌老虎 羅白 dembele

其實真係ok 可以頂住先
希望唔會直接放丹比利去左邊頂尼馬
咁樣踢得幾好都只會係上季既弱化版

其實我都覺夠
得閒搞下中場好過啦
lw 咁多人打到

小明好快無氣 進攻得單邊好危險

其實我都覺夠
得閒搞下中場好過啦
lw 咁多人打到

右邊有丹+施希望可以平衡返/甚至側重右邊進攻
上季全部波都係由左邊運上去, 牛都跑死

其實我都覺夠
得閒搞下中場好過啦
lw 咁多人打到

右邊有丹+施希望可以平衡返/甚至側重右邊進攻
上季全部波都係由左邊運上去, 牛都跑死

側重番右路係唔錯,至少右傾之後對左路嘅要求冇高,對手集中防守右邊咁有空位去比小明做番cut in
屌,唔買古真係on9,無解決過上季問題

另外,dembele應該係踢lw

咩諗法令你覺得買古會解決到上季問題?
屌,唔買古真係on9,無解決過上季問題

另外,dembele應該係踢lw

1. 唔買同買唔到其實好大分別
2. 唔認同買古係惟一既改變方法
Antonio Cassano (ex-Italy) "In my opinion, Dybala can't play for Madrid or Barcelona. He's not at that level." [gds]

Antonio Cassano (ex-Italy) "In my opinion, Dybala can't play for Madrid or Barcelona. He's not at that level." [gds]

0分重作
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞