[垃圾高層死全家] 巴塞隆拿球迷討論區 (223)

1001 回覆
14 Like 11 Dislike
Suárez is recovering quickly and could return earlier than expected. He already trained with the group. [@AdriaAlbets]
玩政治

驚佢格硬上炸
Coutinho is hoping that Barcelona don't give up on him after they signed Dembélé. [sky sports]

孤兒仔
得罪講 狗會賺咁多咪就係多得呢班傻仔
特別咁都落幾千落去個d 賭呢家野一定要適可而止同最忌亂信人

我覺得幾千幾千又唔係多,但果班on9成副身家先得幾千就話all in,然後話中左點捐點捐就真係弱撚智

呢到班中學大學生 拎住零用partime個幾千蚊個月賭炸 一次落過千已經過火 呢d波強野幾百蚊玩下咪算囉 仲以為自己真係買左個100%的波

買波黎講幾千真係唔算多嘅 始終都係好少會以小搏大嘅賭

我覺得幾千幾千又唔係多,但果班on9成副身家先得幾千就話all in,然後話中左點捐點捐就真係弱撚智

呢到班中學大學生 拎住零用partime個幾千蚊個月賭炸 一次落過千已經過火 呢d波強野幾百蚊玩下咪算囉 仲以為自己真係買左個100%的波

幾千買盤緊係唔多
而家佢係買波蛋

幾千買盤緊係唔多
而家佢係買波蛋

買盤買大細你唔過千都贏唔得多 再加埋你機會係接近50 50
就算你平時買幾大都好 買波強落注打翻1 2折係根本啦 呢d以小搏大呢的野 買小小過下癮咪算囉
呢到班賭仔真係痴線
Suárez is recovering quickly and could return earlier than expected. He already trained with the group. [@AdriaAlbets]
玩政治

Suárez has already trained with the team. Barça talked about 4 weeks of recovery but he'll be ready in 9 days. [ser]

Suárez will not play vs Alaves but will travel to play with Uruguay NT vs Argentina. [@Alfremartinezz]
而根據西班牙塞爾電台加泰分台以及零點電台的消息,丹比利的合同中的浮動條款分佈很細緻,難度“從簡單,到難再到極難”,其中有贏得歐冠冠軍以及金球獎等條件。

幾千買盤緊係唔多
而家佢係買波蛋

就算你平時買幾大都好 買波強落注打翻1 2折係根本啦 呢d以小搏大呢的野 買小小過下癮咪算囉
呢到班賭仔真係痴線

想搵錢學下炒股玩下衍生工具仲好
一樣都係賭博性質,但起碼有得計下數睇下圖
而根據西班牙塞爾電台加泰分台以及零點電台的消息,丹比利的合同中的浮動條款分佈很細緻,難度“從簡單,到難再到極難”,其中有贏得歐冠冠軍以及金球獎等條件。

正常啦

幾千買盤緊係唔多
而家佢係買波蛋

呢到班賭仔真係痴線

股票你識嘅就唔算係賭博啦
利申 fm b-
多仔無可能收哂145m啦
巴呢d垃圾隊撚贏到r聯

幾千買盤緊係唔多
而家佢係買波蛋

呢到班賭仔真係痴線

利申 fm b-

渣架
玩政治

Suárez has already trained with the team. Barça talked about 4 weeks of recovery but he'll be ready in 9 days. [ser]

Suárez will not play vs Alaves but will travel to play with Uruguay NT vs Argentina. [@Alfremartinezz]

逼買人
Rivère (Nice President): "Seri is disappointed with what Barcelona did to him. I will explain everything when the transfer window closes."

尼斯主席助攻

幾千買盤緊係唔多
而家佢係買波蛋

呢到班賭仔真係痴線

利申 fm b-

睇下你玩咩啦
如果係衍生工具其實你都係同個大莊家對賭姐
Rivère (Nice President): "Seri is disappointed with what Barcelona did to him. I will explain everything when the transfer window closes."

尼斯主席助攻

Seri之前仲pray for barcelona

幾千買盤緊係唔多
而家佢係買波蛋

呢到班賭仔真係痴線

利申 fm b-

股票有風收有市睇 有渣拿過賭波賭馬
Barcelona directors had doubts in signing Dembele until Valverde seriously insisted to sign him as he wanted a forward of his character.[MD]

MD豬隊友?

40m唔買施利真係好撚on9

有保未為輸

有保未為輸

中場多到仆街
中場多到仆街

細佬同AG可以走
Toni Cruz (Las Palmas Sporting Director) stated there's no clause in Samper's contract that doesn't let him play vs Barça. [@gerardromero]
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞