[垃圾高層死全家] 巴塞隆拿球迷討論區 (223)

1001 回覆
14 Like 11 Dislike
希望森柏可以帶埋哈利仔返黎
希望森柏可以帶埋哈利仔返黎

哈利仔得番最後一次機會,今年正式參加埋季前集訓,無任何籍口去話自己打得差了
拉彭個前巴球王仲係唔係度

希望佢幫下Samper
Toni Cruz (Las Palmas Sporting Director) stated there's no clause in Samper's contract that doesn't let him play vs Barça. [@gerardromero]

咁留名睇魯營剷草
拉彭個前巴b球王仲係唔係度

希望佢幫下Samper
Coutinho is hoping that Barcelona don't give up on him after they signed Dembélé. [sky sports]

孤兒仔

古天奴應該真係好想黎疤 其實呢啲情況古天奴會唔會主動同球會傾個轉會費?
個45m variable 包括咩
Rivère (Nice President): "Seri is disappointed with what Barcelona did to him. I will explain everything when the transfer window closes."

尼斯主席助攻

我係佢都會好撚失望 本來一心諗住有得入豪門仲要疤踢
個45m variable 包括咩

已知3m係拎歐聯,5m拎金球
淨番嗰d應該係出場,入波同聯賽冠軍
拉彭個前巴b球王仲係唔係度

希望佢幫下Samper

邊個?
點解di maria 黎疤個賠率咁撚低
Barça never submitted a bid for Seri for €30m plus €10m in variables. News reports are wrong. Nice received nothing. [@mohamedbouhafsi]

因為有條款唔比佢黎

因為有條款唔比佢黎

加上對手係p$g

因為有條款唔比佢黎

加上對手係p$g

咁唔係應該賠率高咩
得罪講 狗會賺咁多咪就係多得呢班傻仔
特別咁都落幾千落去個d 賭呢家野一定要適可而止同最忌亂信人

Cucu
希望快啲上位
In 2013 Ousmane Dembélé (then 16) replied to a joke Tweet that he had joined Barça, to earn €22m/year & wear #11. He replied: "You're nuts."
買多個中場啦
其實呢家只係叫填返尼馬個位 中場問題仲未解決

牙保

true
其實有一億點解唔試下bid大佬 學獌買返普巴

大佬都唔想回家

大佬都唔想回家

一聽到巴想買番即刻同拜續4年約
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞