[垃圾高層死全家] 巴塞隆拿球迷討論區 (223)

1001 回覆
14 Like 11 Dislike
有無邊季既球隊 轉會窗可以柒過死疤狗

今季車都有少少?
應該柒唔過我地既
有無邊季既球隊 轉會窗可以柒過死疤狗

今季車都有少少?
應該柒唔過我地既

轟都係正常買賣
疤比人挖主力之後仲要得罪咁多球會
成個轉會窗點解西班牙d球迷仲忍撚得住唔衝去打柒大雄
⛔️ SERI (dismissed for technical reasons)
COUTINHO 📢(introducing 4a offer - 150M in UK FCB)
⛔️ SERI (dismissed for technical reasons)
COUTINHO 📢(introducing 4a offer - 150M in UK FCB)

📢 DI MARIA (continues to be real choice, about 40M)
📢 DEMBELE (point the negotiations died)

📢 DI MARIA (continues to be real choice, about 40M)
📢 DEMBELE (point the negotiations died)

dembele
情願咩人都買唔到
都唔想要迪馬條垃圾
情願咩人都買唔到
都唔想要迪馬條垃圾

[1/2] Di Maria, whom Barcelona want to bring as an alternative to Coutinho, has been declared non-transferable by PSG #fcblive [le parisien]

[2/2] Bartomeu phoned PSG president Al Khelaifi and asked about the possibility of signing Di Maria and got a negative response #fcblive

dembele

最慘真係佢 多仔班人已經唔歡迎佢返去
唔啱用嘅就死追 啱用嘅就放棄
弱智高層
利狗諗住打得贏巴塞
第隊我都唔敢咁串 利狗
弱智高層

唔買Seri 買保
唔買丹比利去買古同迪馬
弱智高層

唔買Seri 買保
唔買丹比利去買古同迪馬

而家係咪唔要seri
得幾日點傾得切新目標
利狗諗住打得贏巴塞
第隊我都唔敢咁串 利狗

點解唔得
今時唔同往日喇 無ms=中下游only
乜撚野技術原因唔要seri
膠層從來只係想追古
巴西市場
利狗諗住打得贏巴塞
第隊我都唔敢咁串 利狗

咪再提利狗啦

幾年都唔見一次都唔知有咩好嘈,更何況巴狗挖人地主力仲做得咁樣衰,比佢地抽好正常。
對面利個po垃圾都唔反擊
雖則都唔會入唔到分組賽
利申:利

強者冇需要反擊弱者
弱智高層

唔買Seri 買保
唔買丹比利去買古同迪馬

而家係咪唔要seri
得幾日點傾得切新目標

話將目標轉去古/迪同丹
筆40m分落去呢d target 到
AC Milan have expressed interest in signing Rafinha. The midfielder wants to have the playing time so he could participate in WC 2018. [sky]

35m就deal啦
弱智高層

唔買Seri 買保
唔買丹比利去買古同迪馬

古天奴比起迪馬利亞黎計
係一個正常 值錢 實用 九倍既選擇
巴塞第一大敵人係大雄,第二大係賤種
其他唔好理住先
利狗諗住打得贏巴塞
第隊我都唔敢咁串 利狗

下,其實我覺得利種踢法會打爆呢家巴條垃圾老野中場

利無祖亞昆呢啲老坑,個個又大隻又快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞