[垃圾高層死全家] 巴塞隆拿球迷討論區 (223)

1001 回覆
14 Like 11 Dislike
屌,唔買古真係on9,無解決過上季問題

另外,dembele應該係踢lw

1. 唔買同買唔到其實好大分別
2. 唔認同買古係惟一既改變方法

你都岩,但我咁講係因為我覺得疤已放棄追古

疤冇放棄 係利唔肯放

咩諗法令你覺得買古會解決到上季問題?

起碼有人控到波呀,依家係上季既弱化版

現在個陣嘅持球點比上季多,但依然唔夠

上季中場問題唔係0逼搶同控制力咩
買唔到中場=又要美斯返後
Iniesta could leave Barça this summer. He is not certain about his future at Barcelona. [express]
Iniesta could leave Barça thissummer. He is not certain about his future at Barcelona. [express]

古都不是分波叻閱讀球賽好既人
改善唔到傳接、串聯
Iniesta could leave Barça this summer. He is not certain about his future at Barcelona. [express]

仆街大雄

古都不是分波叻閱讀球賽好既人
改善唔到傳接、串聯

上季高普都有意比佢打呢個位,但依然未夠

比佢留係巴退休喇
反而我覺得拉仔係時候退落黎,一直佢都係sell夠勤力,但係佢年紀大體力開始下降

兩個都可以走
拉仔係走都唔係依加掛
邊到揾代替品
想要艾歷臣多過古
拉仔其實好使好用
又全面又用腦踢波又有技術
想要艾歷臣多過古

Agree
迪馬利亞如果個腦正常D肯唔好咁獨食既話 其實今年黎講算係還可以既即戰力
不過長遠黎講都係買個後生D好

況且PSG唔會同你傾
你地真係唔知足

有牙保咪解決左中場囉
拉仔係走都唔係依加掛
邊到揾代替品

羅白
不過拉仔已經叫中場最top個一兩個 冇理由而家走
牙保萬歲!
牙保萬歲!

屌你牙土方
當我ag矛到
你地真係唔知足

有牙保咪解決左中場囉

得佢一個top, 踢死佢咩
我覺得美斯要回撤幫手做工兵先解放到阿保
今晚有冇得睇牙保
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞