[垃圾高層死全家] 巴塞隆拿球迷討論區 (223)

1001 回覆
14 Like 11 Dislike
On9 丹比利人工好撚高
成after tax 7m

廿歲仔咁真係好咩

疤薪資不嬲亂嚟
之前大家仲講緊單適合過古天奴 買完又另一套講法

純粹講能力同價錢喎Ching, 講岩巴塞,利馬仲岩過佢啦

包皮點睇

廿歲仔咁真係好咩

疤薪資不嬲亂嚟

羅白
Official : Jose Arnaiz from Valladolid signs for Barça B! 🔵🔴 #FCBBlive
B隊買左好撚多人
自己la masia嘅就冇位

好on9 b隊本意係俾青訓適應職業比賽 買兩三個幫下手穩定成績做綠葉係好 但而家走去買一堆人打b team主力 變左練班買釆種嘅幼齒

屌,又幻想全拉馬西亞青訓打B隊🤦🏻‍♂️

都係嗰句,先諗下而家有咩值係培養嘅新仔先,再睇下有冇被迫要離開先
Official : Jose Arnaiz from Valladolid signs for Barça B! 🔵🔴 #FCBBlive
B隊買左好撚多人

1. 條友係咩位?
2. 而家拉馬西亞有冇一個同位置嘅新人因爲佢黎到而冇位企,被迫著人?

呢2條你答唔答得出

你唔係block左me咩

廿歲仔咁真係好咩

疤薪資不嬲亂嚟

望就望佢未來球王候選之一 雖然尼馬而家高佢一兩班 但單比利後生5年
琴晚屍朗有mention過Dembele都係great potential 希望承佢貴言

包皮點睇

冇人做推進同突破,如果有好中場係巴塞,買包皮好過丹
以為買左人就唔洗落台咩 我屌你老母垃圾高層
B隊買左好撚多人

1. 條友係咩位?
2. 而家拉馬西亞有冇一個同位置嘅新人因爲佢黎到而冇位企,被迫著人?

呢2條你答唔答得出

冇block過,只係block左綠帽狗

答得未?
B隊買左好撚多人

好on9 b隊本意係俾青訓適應職業比賽 買兩三個幫下手穩定成績做綠葉係好 但而家走去買一堆人打b team主力 變左練班買釆種嘅幼齒

都係嗰句,先諗下而家有咩值係培養嘅新仔先,再睇下有冇被迫要離開先

都話要全部喎 但冇理由買一堆人打姐 b隊又冇需要爭咩成續之下有冇需要買咁多人呢

🤙🏾

包皮點睇

冇人做推進同突破,如果有好中場係巴塞,買包皮好過丹

包皮我雖然剩係睇過佢youtube d球王片 但真係有板有眼 有速度有腳法有射術
講講下 法國鋒線其實好勁 有基沙文 Dembele 皮包 仲有曼個martial

撞樣

撞樣

utt dembele
marlon semedo
屌老虎 digne
下季打影分身?

撞樣

左utt右dem

撞樣

utt dembele
屌老虎 digne
下季打影分身?

撚翻班球證轉頭
B隊買左好撚多人

都話要全部喎 但冇理由買一堆人打姐 b隊又冇需要爭咩成續之下有冇需要買咁多人呢

2,3個點可以留係西乙?

當年巴b上左西乙又係大諗頭,結果放棄左班老將,前面sandro, munir不斷浪費機會,一年後落番西乙B

如果你話買一個人搞到重點培訓對象好似alena長期坐後備,當然就唔得。
Cucu/ palencia/ alena/ busi都係正選,我睇唔到有咩唔好

撞樣

utt dembele
屌老虎 digne
下季打影分身?

撚翻班球證轉頭

就快變成曼個力架聯
B隊買左好撚多人

1. 條友係咩位?

呢2條你答唔答得出

答得未?

1. Winger
2. 買人唔係問題 b隊目的係提供啱a隊打法嘅新鮮血液
依加變左為成績多 真係搏攞西乙冠軍咩
買咁多外援 再次一級嘅梯隊人會點睇?
Valverde, "Marlon? It is possible that will not be in the first team. "
終於j得出
希望大雄順順利利落台
終於j得出
希望大雄順順利利落台

班加豬all hail bartomeu都似
B隊買左好撚多人

1. 條友係咩位?

呢2條你答唔答得出

答得未?

1. Winger
2. 買人唔係問題 b隊目的係提供啱a隊打法嘅新鮮血液
依加變左為成績多 真係搏攞西乙冠軍咩
買咁多外援 再次一級嘅梯隊人會點睇?

2年前冇買人,結果打華拉度列輸7球,今季第一場贏2比1

西乙同西乙b係2個世界,唔係話買1-2個人就可以輕鬆護級,賤種上季使左25m去補強b隊,結果連升班戰機會都冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞