[垃圾高層死全家] 巴塞隆拿球迷討論區 (223)

1001 回覆
14 Like 11 Dislike
丹會唔會係水貨
聽人講佢控波好差

睇過幾場
控波正常
扭波一流
傳就空有意識無準繩度
最廢應該係射

似會一直進步落去

兩隻腳推到波都應該係其中一個最大優點

利申:冇睇過佢全場
丹會唔會係水貨
聽人講佢控波好差

睇過幾場
控波正常
扭波一流
傳就空有意識無準繩度
最廢應該係射

似會一直進步落去

後生有未來都係一大優點

利申:ng sick ball
古天奴>丹比利
古天奴>丹比利

agger
丹會唔會係水貨
聽人講佢控波好差

睇過幾場
控波正常
扭波一流
傳就空有意識無準繩度
最廢應該係射

似會一直進步落去

後生有未來都係一大優點

我19年丹迷

利申:睇 Youxxxx 球王片 only
保連奴>古天奴>丹比利

agger

丹會唔會係水貨
聽人講佢控波好差

睇過幾場
控波正常
扭波一流
傳就空有意識無準繩度
最廢應該係射

似會一直進步落去

後生有未來都係一大優點

我19年丹迷

人地20歲
ag>>>>>>>>>>保連奴>古天奴>丹比利

agger

丹會唔會係水貨
聽人講佢控波好差

睇過幾場
控波正常
扭波一流
傳就空有意識無準繩度
最廢應該係射

似會一直進步落去

後生有未來都係一大優點

我19年丹迷

人地20歲

咁點?
丹會唔會係水貨
聽人講佢控波好差

睇過幾場
控波正常
扭波一流
傳就空有意識無準繩度
最廢應該係射

似會一直進步落去

後生有未來都係一大優點

我19年丹迷

人地20歲

咁點?

一歲開始睇

睇過幾場
控波正常
扭波一流
傳就空有意識無準繩度
最廢應該係射

似會一直進步落去

後生有未來都係一大優點

我19年丹迷

人地20歲

咁點?

一歲開始睇

有咩問題牙
Done deal之時亦係迷丹黨成立嘅大日子

後生有未來都係一大優點

我19年丹迷

人地20歲

咁點?

一歲開始睇

有咩問題牙

屌老婦都好過丹啦

屌老婦都好過丹啦

屌老婦都好過丹啦

d.tiger is 醉勁
杜蘭都算 dembele似係俾多迷同法奴吹大左
佢果種技術根本唔夠細膩

打陣地廢七成武功 而且佢First touch控得衰
次次要彈離身修正

佢動作幅度都幾 大 無論拎波 轉身 過人等等 總係無尼馬美斯果種典型南美球員既靈巧

我其實一直都有分析佢踢唔起既原因
就係佢技術唔夠細破唔到密集
例如短傳唔夠準 上腳個波唔夠痴腳

而且佢有d波係好明顯傳失就傳失啦
就算唔講傳波 佢控波都差啦

屌老虎first touch好過dembele
杜蘭都算 dembele似係俾多迷同法奴吹大左
佢果種技術根本唔夠細膩

打陣地廢七成武功 而且佢First touch控得衰
次次要彈離身修正

佢動作幅度都幾 大 無論拎波 轉身 過人等等 總係無尼馬美斯果種典型南美球員既靈巧

我其實一直都有分析佢踢唔起既原因
就係佢技術唔夠細破唔到密集
例如短傳唔夠準 上腳個波唔夠痴腳

而且佢有d波係好明顯傳失就傳失啦
就算唔講傳波 佢控波都差啦

屌老虎first touch好過dembele

南美球員failed
奧林比亞高斯十年球迷
馬連

到時即討我kai奧區 you john ?
Dembélé is already a Barça player. His fee was €145m (w/ variables) and will sign for 5 seasons. He will be announced today. [esport3]

凖備做水魚
Dembélé is already a Barça player. His fee was €145m (w/ variables) and will sign for 5 seasons. He will be announced today. [esport3]

凖備做水魚

真心覺得要打配合佢未必得
屌奶星 奧林比亞高斯官網買衫竟然冇得印字

凖備做水魚

真心覺得要打配合佢未必得

25都係自己黎嫁啦好多時
依家太需要突破既人佢突破幾好
美B幾時肯剃鬚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞