[垃圾高層死全家] 巴塞隆拿球迷討論區 (223)

1001 回覆
14 Like 11 Dislike
屌,真係11號

我地肥杜要留隊 7號冇你份
大雄:人就買左,滿意啦。9月1知點做啦
So9
Roberto m10 dembele
Busi R4
Alba umtiti pique semedo

今季陣 點睇

最後應該會都係
Dem so messi
Roberto raki
Busi
Alba utt pk semedo
Messi攻中不是長久之策

打4231,左翼有個好人選,磨合到比1516, 1617更好

左翼dem得唔得?冇乜睇佢
個人認為messi打攻中真係唔太好 一係偏右個位
4231 嘅2 3 可以試下
Dem Raki Messi
Busi Roberto
睇下拉仔打唔打得翻攻中 一係拉同羅交換 始終美斯正攻中位嘅話就真係得 2個防中防守

但而家messi都成日入中路 如果佢攻中,左右兩翼係roberto dembele 始終肯防守 守個陣變返 4411咁
之前大家仲講緊單適合過古天奴 買完又另一套講法

明明古唔岩巴塞
買埋古天就多變化好多
巴塞黑人冇咩好下場
有UTT同C美度做先例,我對D黑鬼好有信心

Song?
巴塞黑人冇咩好下場

yaya
巴塞黑人冇咩好下場

艾比度

明明古唔岩巴塞

買唔到永遠係更好

巴塞黑人冇咩好下場

艾比度

咸左
Official : Jose Arnaiz from Valladolid signs for Barça B! 🔵🔴 #FCBBlive
B隊買左好撚多人
自己la masia嘅就冇位
Valverde: "Dembélé gives us width, something we lost and we needed. He can play left or right, is quick and technically good."

華dee嘅4231好講求兩翼速度同突破
Official : Jose Arnaiz from Valladolid signs for Barça B! 🔵🔴 #FCBBlive
B隊買左好撚多人

1. 條友係咩位?
2. 而家拉馬西亞有冇一個同位置嘅新人因爲佢黎到而冇位企,被迫著人?

呢2條你答唔答得出
比人hack 左個腦先簽牙寶
弓起大家終於劣得出

純粹講能力同價錢喎Ching, 講岩巴塞,利馬仲岩過佢啦
巴塞黑人冇咩好下場

吞精三冠王
B隊買左好撚多人

好on9 b隊本意係俾青訓適應職業比賽 買兩三個幫下手穩定成績做綠葉係好 但而家走去買一堆人打b team主力 變左練班買釆種嘅幼齒
On9 丹比利人工好撚高
成after tax 7m
On9 丹比利人工好撚高
成after tax 7m

廿歲仔咁真係好咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞