[垃圾高層死全家] 巴塞隆拿球迷討論區 (223)

1001 回覆
14 Like 11 Dislike
So9
Roberto m10 dembele
Busi R4
Alba umtiti pique semedo

今季陣 點睇

最後應該會都係
Dem so messi
Roberto raki
Busi
Alba utt pk semedo
Messi攻中不是長久之策
Dembele
迷丹黨成立
1. 佑b
2. Busi

3. Thiago

4.Marlon
同一個價一定要寧願要古天奴多過佢

上季成隊利記佢一個carry喎,加埋仲要有一定嘅號召力,商業價值,點計都好過dembele la?

Dembele有幾值150m?
So9
Busi R4

今季陣 點睇

最後應該會都係
Busi

打4231,左翼有個好人選,磨合到比1516, 1617更好
同一個價一定要寧願要古天奴多過佢

上季成隊利記佢一個carry喎,加埋仲要有一定嘅號召力,商業價值,點計都好過dembele la?

Dembele有幾值150m?

上季mane 仲勁啦
快d買多個中場 ag個d垃圾快d賣
Nigga
11號
Nigga

UTT Marlon Semedo Paulinho Dembele
Seri? Or Lemar?
有UTT同C美度做先例,我對D黑鬼好有信心
11號

7號啦
Nigga

UTT Marlon Semedo Paulinho Dembele
Seri? Or Lemar?

all nigga
咁古天奴一定好過丹比利,雖然兩個都唔值
聽日保出得未
睇串法就知假野

乜假架,仲share左去Facebook.
聽日保出得未

so9
丹 messi 屌
點睇
睇串法就知假野

之前假, 跟住有個係真
so9
丹 messi 屌
點睇

丹去右,屌去左
睇串法就知假野

Paulinho real
聽日保出得未

其實會唔會又被黑客入侵
So9
Busi R4

今季陣 點睇

最後應該會都係
Busi

打4231,左翼有個好人選,磨合到比1516, 1617更好

左翼dem得唔得?冇乜睇佢
個人認為messi打攻中真係唔太好 一係偏右個位
4231 嘅2 3 可以試下
Dem Raki Messi
Busi Roberto
睇下拉仔打唔打得翻攻中 一係拉同羅交換 始終美斯正攻中位嘅話就真係得 2個防中防守
屌,真係11號
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞