[垃圾高層死全家] 巴塞隆拿球迷討論區 (223)

1001 回覆
14 Like 11 Dislike

原來係fake 啱啱佢先話冇facebook

ig都係fake 假ac
究竟真係簽到定比人撚狗

有個係真 o_dembele

究竟真係簽到定比人撚狗

o_dembele7無update

究竟真係簽到定比人撚狗

o_dembele7無update

未呀 都未offical
一路講緊佢兄弟ig 係度barca barca
想問下Q仔支持疤狗定士砵亭

士砵亭
Barça will pay about 145 million euros (fixed and variables) for Dembélé. He will sign for 5 seasons. [rac1]

邊個話大雄廢,平左5m呀
Barça will pay about 145 million euros (fixed and variables) for Dembélé. He will sign for 5 seasons. [rac1]

邊個話大雄廢,平左5m呀

官方再講啦
已經諗到嗎啡倒戈個畫面
嗎啡70分鐘上黎打中堅
角球嗎啡壓贏馬斯頂入 達子反應都黎唔切咁望住馬斯dup低頭
嗎啡入波之後畀隊友圍住無慶祝
最後1:1完場疤post屌哂鬼✌️
已經諗到嗎啡倒戈個畫面
嗎啡70分鐘上黎打中堅

已經諗到嗎啡倒戈個畫面
嗎啡70分鐘上黎打中堅

想睇佢啲罰球多啲

幾勁 係巴有一球都係罰球入
不過邊輪到佢射
有個馬字都好廢 馬斯除外

maradona都係辣殺

馬斯最廢

馬斯最廢

馬連除外
A: 賓菲加、曼聯、巴素爾、莫斯科中央陸軍
B: 拜仁、PSG、安德烈治、些路迪
C: 車仔、馬體、羅馬、卡拉巴克
D: 祖雲、巴塞、奧林比亞高斯、士砵亭
E: 莫斯科斯巴達、西維爾、利物浦、(斯洛文尼亞)
F: 薩克達、曼城、拿玻里、飛燕諾
G: 摩納哥、波圖、比錫達斯、萊比錫
H: 皇馬、多蒙特、熱刺、阿保爾

應該出線無問題,係睇1定2

留名等睇作客俾蛆炒多獲

分組賽唔炒你住 淘汰賽先炒

上季印象中係咪已經作客鏝,鈀,蛆全炒?
反而祖唔驚 豬緊 冇乜所謂
本身驚中psg多d 因為豬俾佢地會柒到落地核

本身想睇psg對蝗,但唔知點解ps chau嗰陣唔會中到蝗個隊,得b同d簡
The terms group matches of FC Barcelona:
12.09 Juve 🏠
27.09 Sporting ✈️
18.10 Olympiakos 🏠
31.10 Olympiakos ✈️
22.11 Juve ✈️
05.12 Sporting 🏠
咒到尼馬斷腳好唔番為止
希望psg 死
Eye! Dembele will arrive Sunday in Barcelona. PRESENTATION on Monday. THE fix that it will pay to the Dortmund is 105 m #mercato
已經諗到嗎啡倒戈個畫面
嗎啡70分鐘上黎打中堅

想睇佢啲罰球多啲

不過邊輪到佢射

個球靚到以為係美斯射
已經諗到嗎啡倒戈個畫面
嗎啡70分鐘上黎打中堅

想睇佢啲罰球多啲

不過邊輪到佢射

個球靚到以為係美斯射

咒到尼馬斷腳好唔番為止
希望psg 死

做咩咁燥
已經諗到嗎啡倒戈個畫面
嗎啡70分鐘上黎打中堅

想睇佢啲罰球多啲

不過邊輪到佢射

個球靚到以為係美斯射

煙剷成個巴塞生涯既highlight就係呢粒同打賤種個粒
respect

準備睇我係魯營瘋狂鏟草未

13(0)

Wtf?
已經諗到嗎啡倒戈個畫面
嗎啡70分鐘上黎打中堅

想睇佢啲罰球多啲

不過邊輪到佢射

個球靚到以為係美斯射

煙剷成個巴塞生涯既highlight就係呢粒同打賤種個粒
respect

仲要球飛身擋波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞