[垃圾高層死全家] 巴塞隆拿球迷討論區 (223)

1001 回覆
14 Like 11 Dislike
Official : Jose Arnaiz from Valladolid signs for Barça B! 🔵🔴 #FCBBlive
B隊買左好撚多人
自己la masia嘅就冇位

好on9 b隊本意係俾青訓適應職業比賽 買兩三個幫下手穩定成績做綠葉係好 但而家走去買一堆人打b team主力 變左練班買釆種嘅幼齒

屌,又幻想全拉馬西亞青訓打B隊🤦🏻‍♂️

都係嗰句,先諗下而家有咩值係培養嘅新仔先,再睇下有冇被迫要離開先

都話要全部喎 但冇理由買一堆人打姐 b隊又冇需要爭咩成續之下有冇需要買咁多人呢

巴b不嬲都買人。青訓都有唔少半成品。柏度小白都係買
Official : Jose Arnaiz from Valladolid signs for Barça B! 🔵🔴 #FCBBlive
B隊買左好撚多人

好on9 b隊本意係俾青訓適應職業比賽 買兩三個幫下手穩定成績做綠葉係好 但而家走去買一堆人打b team主力 變左練班買釆種嘅幼齒

都係嗰句,先諗下而家有咩值係培養嘅新仔先,再睇下有冇被迫要離開先

都話要全部喎 但冇理由買一堆人打姐 b隊又冇需要爭咩成續之下有冇需要買咁多人呢

早買同去到B 先買2件事wo
小白個啲青年軍已經入黎
唔同去到b隊19,20 先黎
Release clause 400m

人地賓施馬都set10億
B隊買左好撚多人

小白個啲青年軍已經入黎

其實真係無咩問題。馬龍咪又係買,巴b又唔係大花筒。大球會青訓營根本就係要全世界精華。伊卡迪巴神都係巴塞青訓踢過下喇

可能唔肯簽太貴

可能唔肯簽太貴

呢個唔關事,肯定係巴狗高層弱智

🤙🏾

佢都幾反骨格
一般轉會都會po文/相告別舊會先
依加好似話自己谷左好耐咁

可能唔肯簽太貴

呢個唔關事,肯定係巴狗高層弱智

呢個就一定
過幾年真係打起一定有隊出得起 仲有通脹 到時400m可能係好少
左屌右丹
我屌又然
B隊買左好撚多人

1. 條友係咩位?
2. 而家拉馬西亞有冇一個同位置嘅新人因爲佢黎到而冇位企,被迫著人?

呢2條你答唔答得出

你唔係block左me咩

冇block過,只係block左綠帽狗

答得未?

1. Winger
2. 買人唔係問題 b隊目的係提供啱a隊打法嘅新鮮血液
依加變左為成績多 真係搏攞西乙冠軍咩
買咁多外援 再次一級嘅梯隊人會點睇?

2年前冇買人,結果打華拉度列輸7球,今季第一場贏2比1

西乙同西乙b係2個世界,唔係話買1-2個人就可以輕鬆護級,賤種上季使左25m去補強b隊,結果連升班戰機會都冇

呢個真呀
打西乙其實先見到真章
B隊買左好撚多人

小白個啲青年軍已經入黎

其實真係無咩問題。馬龍咪又係買,巴b又唔係大花筒。大球會青訓營根本就係要全世界精華。伊卡迪巴神都係巴塞青訓踢過下喇

巴神只係Trial

🤙🏾

佢都幾反骨格
一般轉會都會po文/相告別舊會先
依加好似話自己谷左好耐咁

呢到啲手足都谷左好多日
跟我買你簽美斯翻嚟踢港丙都得啦on9仔
其實蘇利安奴 羅列圖嗰啲咪又係買返黎踢巴B

都係嗰句,唔阻到巴B自家核心就ok
巴B今年收購仲有針對性過一隊

左閘升cucu, 再買個打後備,右閘palencia同升JA嘅Morer

前鋒只留cardona, 升ja ruiz,其他就係西乙買班老鬼番黎,中場留alena, 升新影帝,借vintinho
中緊升bueno, 買cuenca

唯一敗筆係買唔到巴C,搞到咁多人要走
FEATURE | Oscar Garcia has awoken a sleeping French football giant in St Étienne; he can show that tonight vs PSG goo.gl/8enV5z
希望華Dee 唔好當係25馬咁用。咁打都又變左自動波。無意思

都係嗰句,唔阻到巴B自家核心就ok
巴B今年收購仲有針對性過一隊

左閘升cucu, 再買個打後備,右閘palencia同升JA嘅Morer

前鋒只留cardona, 升ja ruiz,其他就係西乙買班老鬼番黎,中場留alena, 升新影帝,借vintinho
中緊升bueno, 買cuenca

唯一敗筆係買唔到巴C,搞到咁多人要走

真 一隊係semedo真係揀得好 真係有針對需要嘅野 而dem就算打得好感覺都係應份 就好似so9咁
丹比利黎著11號 即係古天奴唔黎?

仲有7號比古仔?

仲有7號比古仔?

唔係講左唔賣咩 利記

仲有7號比古仔?

7號係肥杜 死都要hold 吹牙
其實都矛錢買古啦 丹105 paul40 semedo 35 用左180仲有夠買古
當你加埋25筆錢有300m 你以為120可以叫到高普放人咩😂
丹比利應該踢左定踢右,睇精華片佢出現係右路次數較多

仲有7號比古仔?

其實都矛錢買古啦 丹105 paul40 semedo 35 用左180仲有夠買古
當你加埋25筆錢有300m 你以為120可以叫到高普放人咩😂

本身都有轉會預算 所以一定唔係剩低120

仲有7號比古仔?

romero 講過古嘅offer 會貴過丹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞