[垃圾高層死全家] 巴塞隆拿球迷討論區 (223)

1001 回覆
14 Like 11 Dislike
丹比利黎著11號 即係古天奴唔黎?

仲有7號比古仔?

7號係肥杜 死都要hold 吹牙
其實都矛錢買古啦 丹105 paul40 semedo 35 用左180仲有夠買古
當你加埋25筆錢有300m 你以為120可以叫到高普放人咩😂

睇fix 就得,bariable唔計
即係仲有100m fix

仲有7號比古仔?

其實都矛錢買古啦 丹105 paul40 semedo 35 用左180仲有夠買古
當你加埋25筆錢有300m 你以為120可以叫到高普放人咩😂

本身都有轉會預算 所以一定唔係剩低120

25未走果時都想以90M買丹比利,所以應該仲有錢

仲有7號比古仔?

睇fix 就得,variable唔計
即係仲有100m fix
有丹又點,家陣中場同前場冇連接呢唉,seri係咪唔會黎架喇
如果買埋coutinho, 仲屌唔屌大雄?

屌撚到佢屎忽都穿
其實蘇利安奴 羅列圖嗰啲咪又係買返黎踢巴B

都係嗰句,唔阻到巴B自家核心就ok
巴B今年收購仲有針對性過一隊

左閘升cucu, 再買個打後備,右閘palencia同升JA嘅Morer

前鋒只留cardona, 升ja ruiz,其他就係西乙買班老鬼番黎,中場留alena, 升新影帝,借vintinho
中緊升bueno, 買cuenca

唯一敗筆係買唔到巴C,搞到咁多人要走

真 一隊係semedo真係揀得好 真係有針對需要嘅野 而dem就算打得好感覺都係應份 就好似so9咁

好彩雲加死攬比比鳥咋

兩件事 佢買保都未屌夠佢
Ousmane Dembélé has played only 86 professional matches in his career. If you take his €105m base fee, it makes him worth €1.22m per game.

Great news! Suarez participates in the rondos in the training of the boat. The Uruguayan recovers more quickly than expected #fcblive

兩度賣走森柏 賣巴查基馬度 死hold ag肥杜 三年冇升過青訓 買保
鳩數都咁多 買古加丹就想冇人屌佢 有d難囉

兩度賣走森柏 賣巴查基馬度 死hold ag肥杜 三年冇升過青訓 買保

借姐samper 冇賣
Great news! Suarez participates in the rondos in the training of the boat. The Uruguayan recovers more quickly than expected #fcblive

uruguay vs argentina 唔好出
其實firm左未? 轉會費幾多?

借姐samper 冇賣

打錯 係借
Tata neymar
戰術安 so9
華dee od11
每一個新教練都有bigname

14x m

14x m

105m+44m
希望比哂嗰44m
Tata neymar
戰術安 so9
華dee od11

丹比利明顯唔夠big
Tata neymar
戰術安 so9
華dee od11

丹比利明顯唔夠big
屌望就望佢成到才唔係水貨,陣間成億幾開季仲衰撚個屌老虎就真俾人笑到仆街了
Tata neymar
戰術安 so9
華dee od11

丹比利明顯唔夠big

華dee果個應該係保仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞