鄭俊弘何雁瑜兒患罕病「智商僅2-4歲」考慮再生一個:為未來做打算

892 回覆
22 Like 565 Dislike
拉上少少睇番,原來你條戇鳩仲覆人問題,同人討論,柒到咁就自己摺埋咪害人啦,以後咪再浪費我時間,訓覺
今次生個狗智商,下次生個貓智商
呢兩條女真係傻西
第一個B唔掂就諗住生第二個
OK, 當第二個正正常常健健康康
咁你係諗住叫第二個終生負起照顧大佬既責任?
成理連登無同理心
枉為人
夠竟產前做左邊隻test? 成估post 仲未有人講。
所有父母生仔本質都係自私
其實真係未生前驗到係天使。。。咁係咪多數都唔要左佢算?
哩個本身應該就由當事人講出來,不過用行內知識判斷佢就係無做,可以驗到條煎異常既test, 就係咁簡單
生缺陷b係好慘,亦見過唔少,當中父母既辛酸外人無法體會,只係重點無得糢糊,無做就無得令人誤會有做,因為會影響其他人做測試既決定
途中亦有d無知小朋友或者打手,固意朦朧視線
巴打,咬您個打手唔覆2位父母有無做test 同埋做邊間
老實講, 呢個世界無所謂嘅報應
大把黨員做仆街嘢, 都係過百歲先死
真係行內人點會講一定驗到
人地講左佢地做嘅檢查係check到呢個病 你就死都話人地冇指明係T21/Nifty 就當左人地冇做檢查
死都係都老屈 蠢撚過西
生多個係為左照顧有嚴重問題既阿哥
會唔會太自私?
不如留返啲錢俾佢好過啦
開名做左邊間test 同係未advice test 再討論。
7:20 自己睇 。唔撚知你扮咩行內人啦
人地真係有個醫生走出嚟講清楚係咪100%驗到
你條行內人同過來人唔好沖出嚟柒
https://youtu.be/2CeENnAWiII?si=4Gtkl82L8OfnwYUt
做左乜野test? T21? T21 advanced?
其實就算t21睇第21條都唔係100%準一定有rare false negative cases
點解一定要咬定佢哋冇做?
佢聲稱自己行內人但人哋係醫生
清諗多咗,以牙fred嘅往績,應該10歲之前就會送佢去保良局
我只係想知當時人做左咩test, 等準備有小朋友既再了解多d
「懷孕左就抽血做驗查,天使綜合症都係其中一個可以驗到嘅病,但成數唔係100%」

咁都仲唔夠?上面個行內人好明顯知到個測試名就扮大袋啦 又話做父母就會知,又話行內人會知
人地直頭醫生走出嚟聽 條行內人扮乜鳩野
老閪都唔要啦,個B 成世比人照顧,老豆老母成世照顧個B

直頭生咗之後都想佢安樂死
有無巴打絲打知道當時人做左咩test ? 度高磅重又係test, 超聲波又係test。 有無人知道有無做度T21 果d test 呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞