鄭俊弘何雁瑜兒患罕病「智商僅2-4歲」考慮再生一個:為未來做打算

892 回覆
22 Like 565 Dislike
鍾麗淇咪第一個有基因問題再生咗第二個,無㗎間唔中受訪咪賣吓正能量,仲幫到佢sell瑜珈
抽盲盒咩
嘩,屌
好撚沉重呀
佢哋真係要生多個智商先等如一隻拉布拉多
其實都唔係,你自己google下,個樣都係一睇知唔正常
報應!
唔好話拍野,搞野搞到有左都無問題

之前外國有單新聞都有幾noise, 話有對唐女唐女拍拖兼大肚,仲好想生佢落黎,外界好多批評聲音

好彩唐女媽媽一力承擔,話一定養到個孫18歲。好彩最後個bb智力係正常
如果佢係天才既話4歲智商應該已經有一搬成人咁高。
*唐仔唐女
基因問題基本上真係唔好生
條片有講有做,唔講得出t21 nifty應該係因為呢個樣係人地公司product名,可能會有法律責任

同埋,我記得佢哋都有分析到,呢一種基因問題,話咩有好多唔同玩法,如果佢係基因突變,t21係check唔到。另一個post,有巴打詳細咁分析過,你去搵下。

只能講,佢哋真係中六合彩,天注定,避無可避
天使個樣同壽命正常 唐氏唔係
四太有問題嗰個仔就係咁
送咗去外國比錢人照顧當冇生過
無知一問,點解佢兩個有錢?印象中二綫歌手唱下tvb主題曲?
何硬c幾正
大哥哥
你睇阿mo就知有錢都無用
同意,呢啲由一出世就屬於極度殘障嘅BB,例如不可挽回嘅天生嚴重智障,以致照顧者承受極大壓力,呢啲就應該要有法律允許照顧者決定呢位BB安樂死嘅選擇權。
唐氏會短命啲?
你Google下何雁詩屋企
Angelman syndrome 個d個樣全部好開心,正常人長大係會有唔開心所以憔悴心態改變外貌先變到而家咁既樣,反而angelman個d樣先係人應該有既樣,係伊甸圓無野唔開心個時既人樣就係咁。
砍掉重練
條女屋企好撚有米,呢條仔出咗名菠蘿雞食軟飯,同姜麗文一齊嗰陣就靠人老豆搵戲拍,之後見到有錢前未婚妻就出軌,之後又見到何硬屎仲有米,就再出軌
無錢佢邊會去溝條女吖
唐氏免疫力會比較差,健康風險比一般人高,同埋可能有先天性疾病
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞