鄭俊弘何雁瑜兒患罕病「智商僅2-4歲」考慮再生一個:為未來做打算

892 回覆
22 Like 565 Dislike
有問題再生多個 刷唔中好野就繼續生
美化件事啫
佢哋有頭有面出黎要面慘既辛苦既唔會公開講
可以做特首了
所以窮人咪生仔
佢哋而家咁仲有好多路行都睇到會幾辛苦

窮人既要唔工作廿四小時
真係好易出悲劇
只能用所謂愛或者不停呃自己洗腦講啲大道理撐住
所以對有啲巴絲話唔好用窮人思想諗野

我笑一笑就算
阿mo 咁夠有最好治療但你估冇壓力咩
巴打小心比打手咬
ran你老母咩
呢個擺明係基因問題
就算下一個無事,佢既後代既有事既機率都係高
無錯
大仔 請兩三個 24/7看護照顧一世就得
無辦法繼承遺產先係問題
T21 nifty 基本上一定會做
會唔會只係做左基本版,冇做進階版 所以check唔到? 天使症、小胖威利症等 好似係t21 advance或者nifty pro + 先check到
你以為人地同你一樣公屋仔咩白痴 人地大撚把錢搵人照顧有幾難 懶醒
紅過一輪啦鄭
你有冇睇上文下理?就係T21做完有野check唔到,所以應該再抽羊水
唔係失驚無神去抽
乜鳩係有嘢check唔到你知唔知咩係false negative
你係咪嚟呢個Test做乜都唔知份報告未見過
t21 basic已包
都話咗佢嘅個案係屬於唔係缺失之類,所以係check唔到
有冇追晒post
上面同另一個巴打討論緊如果報告寫到AS not detected

你細個考閱讀理解係咪0分
份報告一係positive一係Negative
Not detected 所以negative 囉你睇清楚佢寫乜先啦
你連份報告咩樣都未見過就縮開啦
追post 或者戴番副眼鏡先好玩電話
弱智無眼睇連報告咩樣都未見過
睇babycondom d人話 兩個板本都係驗晒23對染色體
但進階板會驗23對染色體大於3mb既異常
大於3mb既罕見異常係未能獲得大數據驗証,假陽性會增加
有無螢光筆?唔追post喺度學人搭嗲
生多幾件溝貨慢慢提升智力要幾多貨好
天使呢個太少見
可能一般基本產檢就算驗埋基因病都唔包

除非你加錢做最全面既,但唔一定所有家長都有呢方面既了解,可能以為驗基因就驗晒所有野

雖然我都係呢行,但我冇做過產檢既公司,所以要其他人答係咪全包了

但只要佢有驗呢個病,就接近冇可能驗唔出,如果真係明明negative變左positive,唔計搞錯份報告,就只有亂黎冇驗作數,但邊種可能都好,就算唔去告都要開公司名,唔係同類事件只會再發生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞