鄭俊弘何雁瑜兒患罕病「智商僅2-4歲」考慮再生一個:為未來做打算

892 回覆
22 Like 565 Dislike
Post嚟睇下 想學野
乜撚叫肯定驗到原創者dr Lo都唔夠膽講100%準啦大哥
異常有好多種,個醫生解釋左如果斷開係驗到,如果無斷開有異常都未必知
撇除個老豆老母唔講 點解有哩啲嚴重疾病既BB唔可以合法安樂死?
個細路由出世個刻已經注定左係悲劇 點解唔可以俾個解脫佢
唔知家姐感唔感覺到自己同呀妹唔同
如果feel到都幾殘忍

好彩呢個家庭好錫個女家境睇落唔差
何雁詩真係同個av好似
地獄快車
今年捐幾多錢,扶過幾多呀婆過馬路,都一鋪清袋
擺明機構為左保障自己而用not detected而唔係negative啦 真係有事都可以免責
諗下都知
呢啲私隱嘢唔方便po啦,不過幾行結果都係頭column 大大隻字negative 之後第二個column就description咁寫xxx not detected,不過天使綜合症嘅基因microdeletion佢唔係寫not detected又係真嘅,佢係寫做過邊幾種基因檢測,包括啲乜,冇寫not detected喺呢個欄目嘅
諗起新聞成日見到淪常慘案
年邁父母擔心智障兒無人照顧 然後一齊自殺

片中父母個樣好正氣
好肯花心機照顧個女
但仲有好多年要挨,希望佢地撐得住
好無奈 一條片咁簡單嘅描述
一係d人唔去睇就評論
一係唔明
一係喺度捉字蝨
明明條片話有做, 都咁多人like 你個post, 證明大部分連登仔都係弱智
如果比着係我見到係甘,應該會抽羊水再驗
抽羊水有風險架啦無端端抽乜春
鬼唔知咩,咁你想生出嚟有事定係抽羊水
人生污點
不如搵連登巴打們幫佢追返個正常bb好過啦
咁醜
咩人肯屌
唔係㗎,佢係寫negative㗎,所以其實大部份人應該都係做咗就相信冇事,可能包括佢哋,negative咗喎,又唔係醫生,點會諗到唔係想像中咁嘅啫
All in Nvda
downs 好多都好撚大力
斜視,牙齒疏,大嘴
佢哋生多個係想彌補大仔呢個家庭缺失
即係個諗法已經係「嫌棄」緊佢

所以佢哋肯定最錫細嗰個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞