鄭俊弘何雁瑜兒患罕病「智商僅2-4歲」考慮再生一個:為未來做打算

892 回覆
22 Like 565 Dislike
好過你連份嘢都未過

Not detected 咪negative 囉
見過啦

好啦,你冇得救啦,拜拜
T21 fales negative 係衰係特殊情況多過test錯
最簡單搞錯sample撈亂人名係有機會既,我覺得亦只有呢種可能先會false negative,但機率係極細

作數就冇咩可能
垃圾基因就咪生啦屌
搞鳩自己搞鳩個細既仲搞鳩埋納稅人
佢快樂啲,但真係要長期照顧
優良基因

仆街有報應的
其實求其search 已經有啲rare false negative cases sharing

However, many factors may affect NIPT results, such as placental chimerism, maternal obesity, and maternal cancer [22]. In general, FN results are likely caused by two factors. First, if the proportion of cffDNA does not meet a certain value, the positive signal may be indistinguishable from the background signal. Second, due to placental chimerism, the plasma cffDNA can be derived from an area of the placenta with either no chimerism or a low proportion of chimerism.
因為佢既基因係影響智商的
佢地都無愛心唔理咪唔理 再嘈電鳩埋個仔
佢地真係腦有病
夫妻倆相當擔心兒子在他們年老後的自理能力,所以他們需要更努力工作,為孩子的未來做準備、成為他的後盾。此外,他們也曾考慮再生一個小孩

原文
樓豬調一調前後又釣到連登仔
打賭十年後呢兩公婆一定已經掉咗個大仔去第二度比人湊,無眼屎乾淨盲
咩叫違反人性
你講緊動物就叫動物本能
人性就係關懷弱小
睇有冇未來既就係功利主義
機率太低
當然,呢次真係中左呢個機率係有可能

只係如果你問我,係驗左既前提下出false negative result,我會覺得搞錯報告既機率遠大於 signal太低detect唔到既可能
之前有條訪問片
個女人生四個小朋友
四個都有ADHD / ASD

啲細路比呢啲仆街生出黎都真係唔好彩 投錯胎

要孭成世 篇文話啲患者成70 歲命
我估,真係估

錯report有得告何雁瑜咁有錢就告緊
希望佢地不育 唔好再生第二個出黎人間受難
生到正常為止
即係你玩手遊刷UR會唔會刷到第2轉就放棄
如果佢哋第二胎係做試管嬰兒
喺植入前做哂基因測試
驗過冇問題嘅話,應該都冇事?
其實我傾向係冇做多,畢竟太少見,佢地可能諗住做晒基本野就夠

除非佢地真係黑仔到驗足,而又真係中左false negative既機率(係講緊個signal真係低到not detect咁,一般如果有少少懷疑通常會建議再驗,至少我有做呢行既舊同事係咁同我講)

但就算係咁黑仔,其實我都覺得應該要開名對質,俾大眾知道唔係驗左就大晒,依家9up完反而好似會害到幫佢驗間公司,俾人覺得唔專業

所以係冇任何動作而只係出黎攞光環扮大愛既前提下,好有可能真係唔小心冇驗到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞