鄭俊弘何雁瑜兒患罕病「智商僅2-4歲」考慮再生一個:為未來做打算

892 回覆
22 Like 565 Dislike
大陸可以帶返屋企直接餓死
童年時話過 一生到盡頭 也願意拖著你的手 從來無後悔 不管笑或愁 也沒有考慮分開走……
條片咪講咗,話為咗將個家庭拉回正軌,唔駛以後只係沉醉喺照顧個有病既度,另一個天使家庭受訪都有講,生返個正常之後,令佢地一家人重新走返出社區,去下玩去下食飯咁心靈寄托囉
佢兩個邊到有講驗左
超強基因 港媽生足5個白咭
https://lih.kg/3499801

Dllm
鴨王
大仔: DLLM
既然冇呢啲人性化嘅法律,倘若富貴家族嘅都冇咩問題,但如果只小一般小康之家,甚至貧苦人家嘅話,就唔絕對唔能排除有人會用非人性化嘅手段去處理,香港呢啲大城市有保良局呢啲,都仲有個幫手,但好似鬼國嗰種叫天不應叫地不聞嘅環境,好多時就會私底下鏈死/浸死/餓死個B,佢哋以前夠殺咗好多女嬰,已經有大把前科,對佢哋嚟講,不足為奇。
你冇見過連生2個低能就梗係咁講

btw呢頭話唔識揍好大壓力 轉頭話生多個反正扑野副產品?
最憎呢啲老豆老母
正常既細佬妹一註定出世就要咩住個有病既阿哥家姐呢世都唔使諗住有自己生活
加埋個老豆老母一定更加focus落個有病既到一定偏心
可能又會搞到細佬妹童年唔開心
好撚自私
仲要延續劣質基因
無記錯得兩歲智商
佢破唔到處,咁佢個仔要帶電圈架wo
係2-4歲
白痴問題
雖然下一個仔都有既機會係1/10000
但兩個仔都有既機會又的確係1/10000 * 1/10000
咁其實應該要點樣理解
香港應該要有安樂死,令身邊人太辛苦。
個訪問講到個天使女成日抽筋休克高燒,
自然生物角度來睇可能係咁設計比佢自然死,
再加冇自理能力甚至自殘傾向。
但人類用科技醫療來吊住佢地條命再加無限照顧,
其實咁係違反自然和人類社會
未計本身兩公婆啲垃圾基因+積落一大堆陰債
龍的心
大佬, 低能好多款
呢款係基因突變, 唔係遺傳出嚟
"More that 98% of the chromosome deletion instances occur by a spontaneous event and thus they are not inherited; the recurrence risk is <<1% for these families."

人地醫生研究咁耐都得出結論就係絕對可以再生
外國安樂死係一定要自願定屋企人可以代批
普通人都會做,何雁詩本身咁有錢點會唔做
上個仔係天使唔會影響下個仔係唔係天使既機率
1/10000*1/10000 係賭徒謬誤
2個都唔似好人
應該想生多個正常然後掉左個大仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞