[四月新番 In花田十輝We Trust] Girls Band Cry 討論區 (2) 為什麼要演奏空の箱!

1001 回覆
23 Like 0 Dislike
隔黎末日列車危危地
好明顯水島就係放飛哂自我
但佢堅持放到盡頭點都好過放放下又就住就住兩頭唔到岸果種,而家咁樣無論有幾咁無厘頭大家都已經有定expectation
係姐姐講完愛された之後D 眼淚就忍唔住,雖然喊得冇第8集咁勁。
我覺得最尾27多謝樹枝嗰到係神來之筆
樹枝係27啱啱返屋企嗰時撞到嘅,之後同爸爸一齊出門口嗰時都仲係到,但到出門口返川崎嗰時就已經冇咗啦
樹枝係阻礙27返屋企嘅事物,都係一直以嚟嘅心結,所以去學校嗰時都仲係到,
但出發嗰時樹枝已經冇咗,而27嘅多謝就係佢有留意到父母為佢做嘅事,留意到之餘亦都感謝佢地,佢係被愛著
睇漏咗
喊到傻咗
如果冇個呀婆「又係你?」依句
真係未必會返睇返第一集
依幕更突顯左27個心景變化
花田
如果時間夠或者有心留返D野做第二季
其實真係應該今季打大交下個禮拜父親節先攬攬
486呀婆,桃香老家,DD個粉毛同望角過去關係
DD班人冇左桃香之後既野
智同rupa既過去都冇乜講
要做仲大把野可以做,睇賺唔賺到錢
有時候家人間既關係就係咁易解決
好彩老豆都係一個開明既人
雖然有D濕鳩家訓
但明顯都講個女走左之後老豆都諗左好多
有愛自己既家人真係好好
老豆係唔識用岩既方法去愛個女,睇到老豆話空之箱係首好歌個到,對27黎講老豆肯定左自己
正路上左年紀啲老野應該個腦又㒼塞又唔聽人講
又肯聽啲咁叛逆既歌又肯認同首歌
又冇播錯新DD個版本
呢種結局太美滿…故事黎講係幾好
但現實呢種老豆應該絕左種
同時仔女離家出走都會屌爆個仔女唔岩
唔會諗自己做左咩搞到仔女要走
官方識玩
咁多人講呢套 但個畫風真係未接受到住
3D日常動作係有d硬
但係表情變化整得好好
Live嗰陣3D優勢就出哂嚟
如果仲未睇 真係建議開黎睇

當初iphone 3眼仔個個都話睇唔慣
過左排人人都慣哂
所以係要睇多dd 3dcg 你先會接受到
如果一直都見3d就有抗拒
日後再有高討論度3d佳作 都係唔會睇
睇耐左呢套3d啲囡囡好得意
表情動作好精緻
你應該冇乜點接觸3d,呢套都叫硬嘅話冇一套係唔硬唔係駁嘴但係想知有邊套你覺得係唔硬討論下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞