[四月新番 In花田十輝We Trust] Girls Band Cry 討論區 (2) 為什麼要演奏空の箱!

1001 回覆
23 Like 0 Dislike
今集拖摩老母都黎左睇音樂節
希望會有幾句講法佢老母同佢關係
睇MV仲以為今集會講老巴未遇到拖摩之前既事
原來得MV幾秒畫面
睇完第十一集已經知凍過水
莉可麗絲咁收得都未有第二季消息
現場好似4個都有能力做到
如果DD主舞台唱完新歌呢邊冇耐cover返人地首歌
應該幾make到noise
rupa好似講左唔會有個人回
成團我覺得過去最撚慘係佢, live個度逐個cut去2d回憶畫面, 佢個幕個沉重感同其他四個完全唔同level
然後觀眾入面, 27有老豆同補習社同學, mmk有dd同美音, 486有阿麻, 小智有老母
得rupa係塊花瓣...屌
Mmk 扮27又幾似仲幾得意
下集標題好令人不安
但係好似最後一集啦喎
有download版買
碟7月10
唔係有13集咩

染髮 + 穿耳 + gel甲
肯定係hina帶壞nina
唔知呀....但多一集都講唔到D咩
個標準好似會發生D咩野打返佢地落黎咁
27件衫好型
會唔會出周邊

穿同整染得切咩後台同睇DD都未有
應該無員工肯做第二季
今季班底會唔會辭哂職
係13集
如果套野賺到多錢
會唔會肯投放多啲錢請多啲人做第二季
睇完今集第一個感想係血汗工廠
諗緊仁菜冇啦啦用彈結他出場然後話唔識彈
其實係咪抽緊hina隊野水想同人講佢地同DD唔同
仲有停果下隻腳移番正呢d小動作,勁細緻
應該有捕獲中之人所有動作
486打鼓表情特別豐富個頭又特別有動感
可能係因為中之人打鼓果陣都真係咁樣
我覺得呢個位係回應第九集拖摩
雖然想同mmk 一齊演奏,
但27知道自己係三腳貓功夫,明白自己水平好低 。
拎走mmk支結他黎彈可能表示27其實都想好似mmk咁喺舞台上演奏,本來人設佢就係尊敬mmk 。
而彈完之後還返俾mmk仲大聲講自己唔識結他,就係知自己其實係彈得屎,呢句係同拖摩講,自己唔係不自量力 。
但都有可能係hina 本身都唔識結他,佢地都係差唔多時間離開熊本去關東組樂團,27想串佢啲結他技術唔好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞