[四月新番 In花田十輝We Trust] Girls Band Cry 討論區 (2) 為什麼要演奏空の箱!

1001 回覆
23 Like 0 Dislike
我估mmk 慳錢為咗買支黃tele俾27
一來覺得係mixing嘅問題 二來hina聲底唔太夾dd空之箱嘅Instrumental
掃把佬同老巴
風野燈織把聲係咪都係咁?
利申冇睇偶大
老巴係典型功能型角色,冇個人回,人設唔係美少女,成長曲線有限,註定佢人氣會低好多
待遇同486/小智比都差好多
可能花田將大半篇幅都用係nina度,就捨去rupa
唔太好呢種味精太重既mixing
竟然冇rupa
我見youtube好多英文留言都係讚rupa
仲有英文人整左rupa片段合集
戲份少到
背景又得一兩句帶過
點會有
LGBTQ 口味=小眾
除左攬左一下智條腰之外冇一忽諗到lgbt
D人鐘意佢係因為佢好身材性格有魅力
係成隊人入面講野唔多但好重要
呢個post都好多人鐘意rupa同智但冇人係J佢地搞姬
咁認真

簡單d講,就係Rupa人設唔啱死宅口味
投票輸好正常
Mmk 486呢d就啱口味啦
個排名係鬼佬野
鬼佬應該鐘意rupa既好多
486都冇份
可能因為mmk叫班fd唔好讀書去夾band仆哂街個故事多人共鳴
Youtube都見到有鬼佬話睇到喊佢自己都追緊夢過左30歲就黎要放棄去搵份普通工
https://x.com/girlsbandcry/status/1803779878334107771
琴日訂咗sofmap 今日出埋圖發現gamer 嗰幾個牌幾靚早知就
Gamers同animate都好正
猶豫緊animate定gamers好
訂sofmap
感覺好似gamer好啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞