[四月新番 In花田十輝We Trust] Girls Band Cry 討論區 (2) 為什麼要演奏空の箱!

1001 回覆
23 Like 0 Dislike
不過睇完12集我又覺得花田唔會喺13集寫死個結局
應該有留條路出第二季既
lm
感覺應該要壓抑到對band 係台上爆多爆
之後發現DD暗中幫過手
最後先和解
其實103真係唔奇
始終只係一隊岩岩出道既band仔
之前睇得多indie band
youtube都成日推d唔夠1000view既band既mv比我
然後睇多兩睇其他野個演算法就唔推
我又唔會記住佢咩名從此就係我個世界入面消失左
我都留意到佢D衫好正
佢D衣著品味同性格應該好受女仔受歡迎
486就永遠都著制服連屋企打邊爐都著住
現實有個486咁既人應該係男先鐘意女唔會鐘意佢
人地20幾k follower 又有事務所
去到邊都可以著制服係jk嘅特權
得103會唔會係公司根本冇公開過條片只係俾自己人睇
就好似東映唔俾海外睇咁
103係仁菜自己個觀看次數
原來公海已經103k次
GBC有H漫 486係咪帶成團人下海既人
想問如果要抽先行係咪只可以方棄全卷特典
我見好多網都話全卷買要等到最後一卷出先寄
我見佢有收足運費
好耐以前買bd,係每一卷入面有個qr code比你儲完再兌換特典
咁就得
我以前都玩過抽選不過果陣好少care全卷特典所以都係一卷卷買
但係中之人佢哋出鏡好似嚟嚟去去得一套衫
東映係咪冇俾錢佢哋買衫
我就寧願103k都唔想要開放式結局
今集都已經講左規矩點為之贏同輸
對邦嗰到刺刺一定輸
重點係27點樣面對刺刺不如DD
今集三浦都有講如果輸得太樣衰其實好柒
妥協又唔一定係向現實低頭既
一股熱血向前衝唔理現實,27個成長曲線就唔完整
因為27對mmk同刺刺太有信心
妥協可以係接受自己不如dd然後鞭策自己努力超越佢地都得
因為而家27個表現俾我感覺有憤世嫉俗
因為自己唔認同Hina
所以覺得支持佢地既人都係on9
同埋又覺得自己懷才不遇
所以如果最後刺刺輸左而27又輸得心服口服
最後送返對尾指俾人然後話下次我啲觀眾一定多過你!我覺得都算叫成長
都似係完左場Show雖然嬴唔到但係人氣高左
明白好多野要慢慢經營唔係好努力就好多人睇到
跟住叫現實既觀眾繼續支持
刺刺既旅程永遠唔會完
如果唔理觀感剩係反映現實既話
486呀婆開句聲我個孫呀,出道啦!
D記者即刻做野成隊原地彈起都得啦
日本大把放左足年先有幾千view
我覺得103 view 就點都係真事
mmk 都提過叫 27 唔好成日自搜
因為 mmk 知現實好大機會唔順利
要繼續做好自己先

同埋第11集,各位答點解要玩音樂既時侯
係得27唔係開心咁講,係個負面既諗法
所以俾d挫折佢就都預左
係睇下出show前仲做到d咩幫到幾多

我覺得第一次同DD會係寫打輸
用486呀婆呢招都唔會用
因為呢件事好唔rock
同個故事都off晒 topic
唔係刺刺既故事

係輸完知道仲未夠
但係輸都得到好多野,信之後會追到
27,tomo同486屋企人應該會黎睇live
同埋486輸完剪短頭髮

btw, mmk 屋企人提都冇提過
不過應該係支持既
試完3年都唔得,當時想返去就返去
返返下話唔返又得
如果唔係有其他理由既話103有啲誇張
雖然冇明確表示過咗幾耐,但twitter follower由幾百人升到二萬人以上應該都係近期既事黎
姐係佢地出show直接或間接吸引到二萬人特登follow 官方twitter,加埋啱啱有事務所back up,話得103覺得唔太講得通
呢張分別set做lock screen同home screen啱啱好
可能upload果個唔記得up上網,27起身個下先up上去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞