[四月新番 In花田十輝We Trust] Girls Band Cry 討論區 (2) 為什麼要演奏空の箱!

1001 回覆
23 Like 0 Dislike
九成九hina好似老豆咁本身以為唔好其實好好
Nina身邊充滿愛只係自己唔覺
最後一集hinanina
細路女身在福中不知福
發覺套野啲角色都伸脷
係咪代表搞姬既暗號
正常都係 都係2人當初處理方式唔同
hina用官方帳號加佢係咪諗住帶一波人氣
真係潑咖啡就會變咗仁菜因為暴力事件退團
然後退咗團嘅仁菜有一晚係涉谷見到幅水母壁畫
之後就…
百合廚又係度FF
好唔健康
見到mygo華人圈爆紅完都唔爭取下海外播放
中間有成半年上時間, D marketing 同sales做緊乜
之前諗過hina入DD既原因
會唔會係不斷試鏡途中發現DD請緊主唱
而hina知道DD既歌一直都支撐住27
就算絕交
只要做到主唱,就可以由佢自己繼續唱DD既歌鼓勵27
但陰差陽錯
DD焗住偶像化
27覺得係DD既歌令佢面對欺凌唔逃避,妳當初叫我忍仲要做埋主唱簡直侮辱緊DD
結果就變左仇人咁款

但後來見淨返既篇幅唔多就覺得冇咁複雜
Toei既marketing 正常少少,Digimon都唔使沒落啦
HINA
HINA
HINA
HINA
第一卷BD 送緊貨了

同我出第二季
勁多鬼佬留言話希望外國有得播
不過睇班廢老應該網都未識上唔會睇到
下集對邦
方法係門票銷售額
同埋觀眾人數分勝負
我開始諗緊…係咪有打和既可能性
門票銷售額 DD應該贏
但觀眾人數係點計算?
紅生姜未入隊之前,刺刺得500 followers
嗰陣新鑽就大約20000
音樂節之後,好似刺刺已經上到2萬幾
而新鑽就大約40000
我睇埋13集預告
我覺得兩邊差距未必有咁大
打和既話 就響應埋空之箱嗰句
人生冇正確答案 都冇所謂失敗
又或者開放式結局都真係有可能
講起光美 有冇人有睇光美
佢最近兩季光美勁百合
東映啲百合真係正
之前有人話唔係佢唔賣
係套野未出之前冇人睇好冇人買
3D本身已經令人卻步加上佢玩band又唔似班尖有收視保證
光美百合真係好好睇
我天q 開始入坑 真白勁婆
貓貓cp 好有睇緊小圓同曉美焰嘅既視感
hina
103件事冇咗下文
https://girls-band-cry.com/live/post-4.html

3rd 係依幾日先發佈?
貓組重女好正
同埋一出場即刻高質咗 前面打都唔打硬係爭咁啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞