[四月新番 In花田十輝We Trust] Girls Band Cry 討論區 (2) 為什麼要演奏空の箱!

1001 回覆
23 Like 0 Dislike
baycamp 係9月
27 10月24生日
下集應該成人
mmk 轉場儲錢原因? 送結他
新歌中後段solo電吉他好撚正
新歌中後段solo電結他好撚正
賣糕到今日都仲推緊
今季既水母都推到4
呢套真神作來來去去靠幾個人推到2
公平咩
平日仲要借間屋俾兩pair人搞姬
今集啲舞台效果同分鏡都好正
今集真係好撚痴線
埸LIVE 流暢到劇場版咁

歌又正, 運鏡又正, 中後段加插回憶同埋親友 啲片段
加埋果下嘶叫聲, 聽到起撚哂雞皮

依套野真係有今生, 希望有埋來世呀
仆街, 埸LIVE 睇撚左 6次 都仲係好想LOOP
智既過去印象中好似只係話見到老母帶新仔返黎扑野趕左佢走
但點解回憶係燒哂D獎
我唔記左野定純粹想表達過去既野唔要啦
超正, 係咁loop
應該D獎項都係為左令父母開心先努力攞返黎
所以同屋企切割之後連呢D獎都覺得好噁心
利申 9估
想問下第6話 話DD 既關注數係2萬, 當時新川綺(暫名)得500

去到第8話 刺刺 有2萬幾

DD 應該唔止2萬先係, 應該係幾多先啱?
電視同廣告板落廣告
開演唱會賣晒飛, 音樂節係主要表演台表演
改個咁難讀既名玩自己
有得叫簡稱TOGETOGE
想改個好既名唔係咁易
應該係因為第9話tomo前隊友串佢細個拎過好多獎
點練都唔會達到tomo要求
今集個live好撚正

到底27係學校既來龍去脈係點
27比人欺凌, 27有反擊, 但佢個FD(hina)又唔撐佢咁?

仲有好好奇點解呢到DD唔係用3D
唔好咩

到時等人開一人一套冷門神作個陣就可以撻出黎end post
原來Nina係Hina個friend
Live回無得頂
幾集無開live今集一開就比呢d 水準
以後d band 番點玩牙
好驚套野好似佐賀偶像咁 動畫做得好好但冇其他媒體 雖然都有show 但少 最後慢慢冇聲氣
東寶除左日本同法國外全部老翻,開到2算係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞