[四月新番 In花田十輝We Trust] Girls Band Cry 討論區 (2) 為什麼要演奏空の箱!

1001 回覆
23 Like 0 Dislike
中間穿插每個人既過去果啲位好正
個感受加深左好多

睇到呢度呆左呢兩條友咩料
btw今次live 27好L型棍
nina型撚到呢
應該係長頭髮版嘅rupa 由醫院去到墓碑開始釋懷然後變短髮
486只係對27已經解決咗同家人嘅心結但自己仲係原地踏步而耿耿於懷
啊嫲喺會場出現同埋自介叫486 即係佢已經同阿嫲講清楚夾band呢件事
睇黎成個計劃諗住一季完
第12集呢?第12集呢? 我要睇下一集呀
其實由第五集定係某一集開始少少覺得486個角色太偉大 除咗第四集真係睇得出有情緒 外好似任何解決都有佢份推動 又似表情包吉祥物
但係睇完今集就明
雖然好似喺任何人面前都係開朗,但係只係將悲傷嘅一面自己收埋
之後今集同終於奶奶表達自己想做嘅事
樂隊成員介紹嗰個下定決心用真名嘅表情,鼓手 昴
會望住所有隊友嘅背影努力
今集我覺得完滿返486個角色更愛了
比起悲傷應該話係煩惱嘅一面
obaba睇住都埋牙 
聖人 最靚女選擇喺背後睇住大家
呢套嘢最癲係將一早就降左神
冇呢個486隊嘢根本搞唔成
最撚痴線係素人BAND可以出到咁屈衣裝    
rupa父母死之後變短髮
subaru
今朝未睇碌yt見到頂佢
打完大佬DD仲有咩打國際band 足球小將?
rupa唔多唔少都係因為無哂親人先咁照顧小智,rupa是可以成為我的母親的女性
由原本兩隻雀變5隻雀飛走

Rupa 拜山畫面有花瓣甩左,之後個鏡頭係呀嫲身邊有花瓣飛去台

以上都係YouTube comment 黎

條片D細節係痴撚線
原來老巴試音係彈DD新歌
諸君我喜歡戰爭  
其實呢幕好心痛,個個屋企人都黎睇佢地live,得rupa回憶自己係墓前
花瓣黎左
雀係由2變3再變5
又係花田既魔法
重睇多次 live scene真係好正
由一開始落住雨 鏡頭d水花

到中段雀仔2 3 5咁增加 之後到停雨

再入MV mode補晒各人經歷
最後係眾關係者之後飄入的花瓣 有種祝福的感覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞