[四月新番 In花田十輝We Trust] Girls Band Cry 討論區 (2) 為什麼要演奏空の箱!

1001 回覆
23 Like 0 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=nkPPLQV_-AE
聽完呢首完全唔在意咩103喇 
rock n roll
下集點樣打羸DD?
個賽制已經係大人的黑暗面 直接鬥賣飛多少
賣飛果刻已經羸左 DD唔出場都羸硬TGTG

一係就下集肉酸話個app太多播放bug左先顯示103 然後TGTG一首歌就直接紅左 線下直接賣飛倍殺DD 唱埋電視劇OP 一躍成為JPOP頂流
有祈禱呢個動作應該唔係出歌嗰下 冇理由希望幾秒就一萬掛
可能訓之前發布 醒咗之後再祈禱希望有一萬播放
Youtube 301 views
睇嚟得CD 先有 唔會 上串港😱
仲要半夜wo
百度慎入
其實我睇生肉個陣,都覺得畫面有d壓抑
103 哭能咗
又係同水母一樣
last兩集先黎新問題
變咗好多野未講
下集一係神作
一係同水母一樣爛尾
其實冇話一定要嬴先可以完
人地元祖love live第一季都係輸左第二季先嬴返
只要唔係輸到隊野要收皮就得
你咁鐘意佢地咪支持現實隊野囉
賺到錢咪整多季囉俾佢地嬴囉
大人既世界係咁嫁啦
有啲好奇現實刺團第一首歌嗰陣嘅流量,會唔會只係neta返現實刺團
其實你睇返佢哋就算係YouTube 咁大個平台
以依家咁出名佢哋初出道果堆歌除返平均都係一日一千多少少再生次數
其實真係理實黎
呢個世界有好多出色既樂隊但上唔上到位完全係睇有冇運同機會
唔迎合大眾成功既機會就更低
但都冇人話要佢贏
而係佢特登用103呢個數嚟結尾有少少唔太明啫,好似太誇
雖然佢朝早特登睇可能呢個數唔出奇
但係你唔覺佢下一集要講嘅嘢好似有啲多咩?
要表達大人現實嘅嘢唔係唔得處理好就冇問題
好似隔離水母想表達嘅嘢其實都係唔錯嘅主題,但係個處理手法我自己覺得就真係比較一般
唔想見到GBC最後一集有少少處理唔切啫
同呢度大把人成套blu-ray買咗支持啦
103真少左D但唔熟日本文化
日本真係好多live house好多band爭住上位
會唔會真係出過N次show都係得百幾人理你唔敢肯定
不過臨尾俾個咁既數出黎真係幾震撼
反而覺得成集昇華左
諗下mmk係年紀最大最成熟連27都服哂佢
佢叫27唔好自搜,叫27唔好同DD鬥
mmk應該唔洗自搜都知個數係咁上下
但最後rupa話你同佢地最有因緣交俾你決定
反而話要參加,佢果刻心境究竟係點
仲有果個調音師果番說話究竟係真心睇好佢地
定只係想快D收工讚兩句等佢地走
都係見到103先開始質疑
之前只會覺得佢好野

講緊自己?
n1na由第一集就一直係到我唔想輸我唔想輸
m0m0ka都比佢影響到 如果唔係又PTSD
所以主要問題係唔知佢兩個仲輸唔輸得起
要佢地輸唔係問題 其實仲好過寫佢地贏
但要寫到佢地一集之内接受到
11集堅持嘅觀念比現實推翻
就好考花田嘅功力

大膽推測前2/3hina會黎開解n1na
順手講埋77關係同80事件原貌
開解後就唔care輸贏一齊開live
順手tktk吸到小小人氣 bbq結局
486 嚇27 話份約會賣佢地去拍av
Neta 花田筆下LoveLive!女主
新田恵海=芹なづな=桃園にな=吉住陽菜=中井千里
佢d裏名會唔會太似GBC女主

我比較希望103條數唔係真,純粹引起我地討論
27個成長曲線仲可以有排寫
27克服左家庭問題同埋令mmk有返信心
雖然呢啲都係成長一部分
但下一步係隊樂隊點樣營運落去27係冇諗過
27一直以黎都係自己興奮冇咩點諗現實
下一集如果真係結局既話,我覺得會係咁發展:
1. 27接受現實,只為自己粉絲同觀眾而唱就滿足
2. 了解Hina 既想法,明白現實世界係需要妥協,然後同Hina和解 。
兩邊其實都可以寫到佢又大個左
一邊係貫徹自己理念到最後
另一邊係了解到現實然後喺現實同初心之間搵到自己平衡點 。
我覺得霸凌事件應該唔會再講,要交代既都講晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞