[KPOP] K-POP 2024討論區 (17)

1001 回覆
8 Like 5 Dislike

我有去啊我覺得冇網上面啲人講得咁差囉場場show都好精彩,啲工作人員都好好 ,拎行李嗰度係有少少混亂嘅,但可以接受囉,我好快就拎返個袋走咗嚕希望今日個場都順利啦
On9先另外帶袋唔一個防水袋過
解散專
頭三個差啲分唔到
Kpop開始冇靚女
簽約7年
有3年係等出新歌
8條傻閪咁都唔撚識解約走
喺度戇鳩鳩等到依家先CB
睇死都唔慌會攞到一位㗎啦
感覺似係Digital Single好似DIA最後嗰首咁
你估中 話唔會上音放
注水團有airtime 介紹自己
每次都被誤會是對嘴的NewJeans Danielle

影片 (安可)
https://twitter.com/i/status/1796517397400297519

但是真的有那種感覺
雖然是安可生live,但聽起來就像音源一樣

來源: theqoo https://theqoo.net/square/3257098264

1. 看起來像非常會唱歌的公主

2. 音色真的很美

3. 我原本覺得Danielle的聲音沒有什麼力道,但是看到IU的調色盤後真的嚇了一跳,巡演結束後應該會做得更好

4. 音色超美,live也唱得很好

5. 太犯規了... 人超美,歌聲也很棒,就像洋娃娃一樣

6. 我去了東義大學校慶,覺得她們唱得太好了,所以不知道是AR還是唱現場

7. 她們明年開始跑巡演的話,實力應該會大幅提升

8. 我很喜歡小美人魚的OST,真的很適合,音色超美

9. 我超喜歡Danielle的音色ㅠㅠㅠㅠ

10. 因為她的音量很小,所以好像有點吃虧

11. 看到Danielle唱小美人魚OST的時候,我還以為小美人魚真的出現了

12. Danielle越來越會唱了ㅠㅠㅠ 音色也很美,看採訪的時候覺得她的聲音本身就很美,很期待她的未來

13. 大家的音色都很好聽,但是live是Danielle和Hanni在carry

14. Hanni今天的key有點不穩,Danielle則是像音源一樣,她好像唱得最好..

15. 我覺得Hanni、Danielle、惠仁這三個特別會唱!

(轉載請註明 韓網評論翻譯站,謝謝~)

又吹音色團?
theqoo係咪偏閔熙珍
lm
唔睇根本分唔到佢地邊個唱緊 吹咩音色
入座係咪話幾差
肥膩到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞