[KPOP] K-POP 2024討論區 (17)

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
你望下waterbomb hk個ig reel如期進行
因為玩水
所以預咗防水嘛?
d機防水姐,依家雷暴警告緊d人防唔防雷主辦好似冇諗過呢個問題
真正ruin life嘅係coachella
下 啲人搵番片 人哋開口講嘢 水牛恩採再撞聲喎仲要牛忙MC嚟嫁,佢應該留意參加者發言時間搵位入而唔係直接撞聲

扮純真嘅係邊個啊 唔睇Hybe團咁你點追水牛

https://www.facebook.com/ParadiseIsWhereYouAre/videos/1713074299438886/
香港場waterbomb擺明當香港人水魚
Lineup已經柒,搵啲中國rapperlollytalk嚟戥腳安排又差
我要睇權f 寧願直接去韓國睇
又係非黑即白
唔撐nj一定係對家fans
知唔知你班人好黑人憎啊?
黑人憎過earnot咩都搵位入
上個音樂節目撞mic就人屌無禮貌明明hold場係主持責任
你係咪對家fans我唔知 我淨係知你好憎nj
岩啦成個hybe都唔追 記住唔好睇呀 拿我就希望成個hybe都一齊收皮既

同埋講真做得mc好心專業返小小啦 牛忙已經閪面閪左幾多期呀 因為實力問題俾人攻擊係佢自己既事 我係觀眾點解要我睇節目個陣睇佢個閪面樣 連表情管理都做唔好對唔對得住其他
idol呀
其實呢個情況好小事啫,好多MC都試過唔小心撞mic啦 咁都要執住嚟屌
https://x.com/kazuhasbabygrl/status/1796618407216857564
連camman睇完男人婆個手勢都轉番去MC到鬼估到多謝完老母又再重覆多謝多次
係囉 但個個屌都屌鬼妹無禮貌囉點解呢
重要嘅嘢要多謝三次
但之後偽娘又叫長頸鹿cut啦唔好講
公海講希望成個hybe都一齊收皮既,番入狗竇就講唔包括NJ

我支持成間HYBE執柒左佢,包括NJ
佢邊度有講唔包括NJ
我支持成間HYBE執嫁,咁樣黑櫻就無下家
jisoo x Vogue Hong Kong

https://www.instagram.com/p/C7qKyyAidj3/

已經打算每個封面買30本
支持香港vogue

原來仲有
🔥🔥韓網1100贊熱帖評論翻譯🔥🔥
LE SSERAFIM商演沒人請了哎...
韓網原帖帖主稱:“LE SSERAFIM商演沒人請了哎..ㅋ 只有她們家沒有去參加大學校慶 ㅋㅋ 就連回歸活動已經結束了的NMIXX,(G)I-DLE,ITZY都去了 原因就是科切拉車禍之後輿論惡化 還有...live實力拉胯...ㅋㅋㅋㅋ 像她們這樣的愛豆組合真心活久見 ㅋㅋ 今後各家經紀公司推新人團的時候都應該挑選基本功合格的孩子出道 人品素質這塊兒也要好好教育 讓沒有實力的孩子出道 最終損害的還是公司的利益”
cr.pann.nate ​​​
睇落似係你盲反多啲
一早bk左條友
呢條友咪正宗咩都搵位入個d囉
明明我之前已經講左好多次nj直接解散啦又睇唔到

依家話成間hybe一齊收皮又屈我話唔包nj
咁我依家我再講多次囉 成間hybe包括nj bts le唔識串 illit tws 17 txt一齊收皮 滿意未

不過黑櫻呢個年齡無論hybe收唔收皮都唔會有下家完左咪返屋企繼承家業
不能認同更多
補返圖

twice:
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞