[KPOP] K-POP 2024討論區 (17)

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
佢哋好惡
唔畀人屌同埋唔畀人反
你班人真係一捉到人地一兩句可以做文章就好似啲蟻咁,即刻圍上去咬住

你地慢慢反啦我寧願花多啲時間去關注我鍾意嘅野
Hype 安全法
[KPOP] K-POP 2024討論區 (17)
https://lih.kg/CpMsRAX
#734 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

下一個係你
啱呀 講嚟講去都係科切拉個場show,當地人睇完不知睇得幾開心,人哋滿意場show咪得囉起碼LE 識串肯真唱 咁的確係有改善嘅空間嘅仲喺度話人人生小偷喎,係有種咪去金采源 曺柔理ig到用韓文叫人人生小偷囉喺連燈講有鳩用咩?
你班人真係有咩柒嘢留返圍爐講啦
係要出公海柒
咬你哋咪咬你哋囉 LE唔識串班人生小偷連埋fandom 都低質過人

記得逢年過節初一十五出嚟公海柒下娛樂下大家
我哋連登巴絲最鍾意睇HYBE同埋LE唔識串柒㗎啦
算啦 佢地俾人告9咗咪又番黎連登哭喪
金采源肯開個IG comments先啦
告人話佢人生小偷咪比全世界睇多次IZONE單嘢囉
好撚驚啊
學埋班阿狗報國安咁囉
唉唷 好驚喔
Ching 一打十個,佩服
驚咗
屌住黎走
一起身就開工
你是咪睇小我哋房爸爸
屌你老母 做歌手唱得柒都唔比人講
鏡狗啲演唱會班師奶夠睇得好開心啦
話其他團霉就係冇實力 連gf都唔撚識,le唔識串背靠閪比所以紅得起 其他公司營運都係垃圾

又話呢度既人係老屎忽淨係識屌 唔熟kpop唔俾人討論 罵le唔識串就係唔岩 請問討論區係咪只准讚唔俾彈

earnot仲好意思話coachella aespa差過le唔識串
咁可能人哋kpop 新手,唔識啲解散咗嘅團好出奇吖?
快啲上庭講清楚邊個偷左個位啦
係既係既佢地咁霉抵佢地解散
對唔住囉唔夠房狗親生女紅
扮撚哂中立點知原來係earnot黎
圍爐有佢份 我就唔信佢唔知之前earnot講過d乜
仲唔快d叫公司黎告? 好驚呀
邊個唔俾你講啫?咪講飽去囉屌你老母
鏡班臭閪睇得開唔開心關我撚事吖?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞