[KPOP] K-POP 2024討論區 (17)

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
四眼玉
00 咁正式
Earnot入嚟屌人反LSF就得,其他人睇你哋啲po笑就唔得?
已經無入你哋啲圍爐取暖po笑柒你哋啦你哋咪一樣係自己個狗竇度話公海啲人點點點
00今次comeback個look好吸粉
反咪反, 係公海反都要有原因?
唔係加個"盲"字就當自己贏咗架.
我追kpop純粹係欣賞舞台聽下歌,
好似T寶咁冇實力出道比人笑到依加,
聽下momo唱歌真係震撼到上天靈蓋.
同理, 哇大佬, 你隊lesserafim去coachella搞到咁,
好難會唔記得喎.

"緊係啦, 佢係XXX既fans, 我地成績咁好點擊率咁高,
咪妒忌咪盲反咪唔抵得囉"
呢啲話術經典操作, 唔明點解一定要係鐘意你對家, 先有動機反?
依加班人個腦變咗一反lesserafim就係支持閔熙珍,
然後一定係啲bunnys係公海扮中立.
冬冬同00入咗敵陣
唱歌唱到咁難聽呢個事實 可以點唔吹去負面嗰面
往死裡戰!
唱得難聽又柒出國
仲要唔畀講
好惡
係 HYBE 大樓同 SM 大樓拍
激死房狗
反真係要原因㗎,跟風又好睇唔順眼也好都係一個原因,更何況你自己都俾左個理由出嚟啦,你屌唱歌差,我唔會幫你加個盲字喺前面

但係你自己睇下今時今日仲有幾多個人只係針對唱歌呢個問題?都唔使你追咩post,你淨係碌返上去睇吓呢個post啲人講緊乜? Fake news當fc又屌一餐,唔關事嘅野又拎出嚟拉踩
班人又何嘗唔喺當左反閔就係支持肥佬就係fearnot?
房狗:原來佢哋喺曬度

用Perfect Nightmare踩低你首Drama
姐係咁 當時我已經冇cap圖出黎公海笑你圍爐
其他人cap圖流出公海個陣你當時做咩唔去屌柒佢地? 而且個時因為唱到大炒車大家先入去圍爐睇 你個圍爐唔俾人睇既話你地咪開tg囉實冇人睇到啦

人地都冇入去你地圍爐踩場 但你班earnot就去人地圍爐踩場 仲唔係犯賤?
閔熙珍之前比新牛CHA其他團架咩
佢哋Coachella 大炒車 可以講到好似被逼害咁
司馬昭之心
明明係LE 唔識串逼害人哋隻耳
記得之前新牛cha親都痴住防彈
閔狗仲話唔靠hybe
今次擺明就係比面色肥閪睇.
之前同le ssserafim/nmixx都cha過啦
最憎呢2個團
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞