[KPOP] K-POP 2024討論區 (17)

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
吓aespa差過le? 佢哋真係earnot嚟
難聽到紅
我笑咗出聲
驚你班earnot睇公海嬲到爆血管啫

咁嬲買fim寶台灣pop up store啲週邊仲好啦
750twd 兩隻髮夾 3400twd件衫
比錢支持下fim寶啦小兔兔
啲嘢唔啱我用不了啲女FEARNOT比較啱有心支持就夠啦
所以咪話你比FEARNOT更加留意LE 識串,連週邊都貼上嚟 真係有心啦!
驚笑死FEARNOT啫
係啊 咁啲earnot嬲乜姐
https://moptt.tw/p/KoreaStar.M.1717508597.A.0E4
偶像像水牛 主辦像黃牛
班台狗咁窮都賣咁貴
就咁睇又真係幾貴 定韓國都差唔多價?
你未去問啲嬲緊嘅fearnot 囉傻閪咁留意LE 識串,唔爭在入去LE圍爐post度問啦
係啲earnot嬲到嚟屌人,又話要做篤灰狗叫Hybe告公海啲人喎
呢度根本無人care過
唔care你又喺咁講?
你哋自投羅網提供笑料唔通唔講?
係無Coachella場表演咁好笑姐

韓國pop up store
髮夾20000 won,即係469.68 twd,而家賣750
件衫95000 won,即係2230.98 twd,而家賣3400
貴咗5成左右
冇扮啲咩中立如果唔係自己鍾意嘅團我理撚得你哋鬧啲乜
正因為我係咁諗,先至唔明你班人做咩咁勤力去追擊一啲你唔鍾意嘅野咪留言了解下

冇諗住喺度引戰,你見我都冇反駁過你地任何一點指控吖
只係覺得一個人有正常自己嘅生活,淨係圍爐post都追唔切啦,你哋仲得閒追埋人哋團啲post,所以我先好奇到底要有幾憎一樣嘢,先至會咁樣花自己時間做全職Hater
你哋鍾意話走住黎屌吖敗走吖乜都好啦,反正我係覺得你哋解答唔到我嘅疑問,冇必要嘥時間再交流落去
認真,鏡狗都唱得好過佢哋
Minji在HYBE大樓內貼了aespa外星人的宣傳單張
https://lih.kg/bKqbpGV
#22 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
韓媒JoyNews24採訪了兩位路人,一位表示在店裡播放playlist時無端跳出風格迥異的某新人女團出道曲,且切歌七八次都切不掉、一直自動播放;

另一位表示在公司播放節奏強勁的KPOP時,playlist裡總是出現曲風完全不同的某新人男團出道曲,幾天後同事們甚至不知道歌手是誰就已經學會唱這首歌。

唔知係邊兩隻歌呢可
唔係話要「花多啲時間去關注我鍾意嘅野」之後敗走咩
個earnot好鍾意公海?
🧲
🔀
吓 咁都叫解答唔到?呢幾頁既公海cm你有冇睇?我指路叫你睇既圍爐cm又有冇睇?睇黎你除左earnot仲eyenot

你咪繼續覺得自己冇問題係人地針對你囉
連自知之明都冇 難怪你班earnot講得出唱得好過aespa 真係好少見到一個團既fans會周圍踩其他團 人地踩返你有咩問題 想睇讚既翻譯熱帖po你咪自己搬囉 前提係有既話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞