[KPOP] K-POP 2024討論區 (17)

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
但而家有澄清 話係翻譯錯誤, 造謠,
文字是記錄的雙方主張, 唔係法院的意見
閔熙珍主張hybe拿了lv給le….
hybe主張閔竊取子公司經營權
le唔識串d fans既澄清嘛 呢個睇左啦
講真啦冇事冇幹ador點會無啦啦拎呢樣出黎講
ador造謠既話唔驚到時俾閪比告返轉頭咩

睇你點諗啦
唔係想幫水牛團 但黑櫻好早就已經有同lv合作 反而似係閪be想分佢個代言俾全隊
閔老母想咩都要晒囉,
佢就係想hybe 得一隊女團, 咩資源都要俾晒new jeans
其他女團有= 搶
關於呢個 好似22年4月定7月(唔記得實際時間)開始合作 可以視為考察期
唔排除可能都想俾櫻花代(但櫻花俾閪比推左邀請函)後續就變成櫻花粉口中既個代變團代

中間發生咩事得佢地公司自己知
睇下後續lv或者hybe/ador有咩回應
得啦得啦知道earnot好嬲啦
如果有update我再搬
22年6月已經開始合作 嗰陣爛牛都未出道
你唔係以為新牛出左道先傾BRAND合作啊?
件7頭忙內出道第2日已經出名牌EVENT
#209 我搬翻譯同熱帖
合作同成功拎代言兩樣野黎架喎
兩邊都有佢既講法 我都講左睇你點睇 le唔識串都隔左成年以上先拎代言啦

我講事實啫
我比較想知閪比係點搶個lv代言
天使寶貝22年尾已經拎咗代言 水牛團遲咗差唔多成年先拎
既然天使寶貝已經代言緊 佢又洗乜驚隊水牛

反而唐唐個burberry代言真係勁無中生有
唔知 建議你直接問房狗同閔老母
不過忍唔住搵返張圖出黎

宮狗最少名牌資源
邊有可能,明明佢最出名,唔怪之得啲黑櫻粉會屌柒Hybe防爆宮狗
Long D好鬼正
呀妹把聲真係幾足咁多年都唔厭
btw幾時肯走出韓國開con等左好耐
入場淨係聽呀妹唱歌就算企最後已經回返哂本

目前Melon排名榜前十名歌曲
就嚟摺先出首好聽嘅歌
彩色膠板個度做乜撚 CLS
https://x.com/idlecharts/status/1797651071806173209
公眾場合都講得出口 係唔係無腦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞