[KPOP] K-POP 2024討論區 (17)

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
屌住黎走
扮撚哂中立點知原來係earnot黎
圍爐有佢份 我就唔信佢唔知之前earnot講過d乜
冇扮啲咩中立如果唔係自己鍾意嘅團我理撚得你哋鬧啲乜
正因為我係咁諗,先至唔明你班人做咩咁勤力去追擊一啲你唔鍾意嘅野咪留言了解下

冇諗住喺度引戰,你見我都冇反駁過你地任何一點指控吖
只係覺得一個人有正常自己嘅生活,淨係圍爐post都追唔切啦,你哋仲得閒追埋人哋團啲post,所以我先好奇到底要有幾憎一樣嘢,先至會咁樣花自己時間做全職Hater
你哋鍾意話走住黎屌吖敗走吖乜都好啦,反正我係覺得你哋解答唔到我嘅疑問,冇必要嘥時間再交流落去
吓 咁都叫解答唔到?呢幾頁既公海cm你有冇睇?我指路叫你睇既以前公海cm又有冇睇?睇黎你除左earnot仲eyenot

你咪繼續覺得自己冇問題係人地針對你囉
連自知之明都冇 難怪你班earnot講得出唱得好過aespa 真係好少見到一個團既fans會周圍踩其他團 人地踩返你有咩問題 想睇讚既翻譯熱帖po你咪自己搬囉 前提係有既話

打錯字改返先

如果你地唔係係公海踩人地先既話其實本身都冇人想留意你地圍爐講乜 連ig follower都拎出黎笑人邊夠你地咁神心呀
100億=閪比第一季度純利潤3.5倍
之前幫班女全球大注水
然後又要幫閔老母俾20億訴訟費
加埋首出道曲瞄住年冠要續費不停注
難怪今次回歸冇錢注新歌查無此人直接飛榜
mirror更值得上coachella
閔大媽又出手!!!
aespa 에스파 ‘Hot Mess’ Teaser Images

aespa 에스파 Japan Debut Single 〖Hot Mess〗
aespa日本デビューシングル 「Hot Mess」
2024.07.03 0AM (KST/JST)

100億係篇文憑空講 完全冇根據
我都好想知呢d 一出道音源就屌打17 BTS嘅套餐要洗幾多錢
抄ive下次comeback
好似韓國style襯佢哋多啲
日本出道玩y2k迎合班櫻花妹口味
依家出嗰首係先行曲嚟都未開始package 睇定啲先啦
就算有Youtube logo遮住都覺得醜
想打巴佢
全隊twice得佢個樣越嚟越醜
初出道個樣都唔係咁

無線綠葉個女人都靚過佢

https://www.instagram.com/p/C7fjDeLiEoC/
Karina❤️‍🔥 = win
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞