[KPOP] K-POP 2024討論區 (17)

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
你係新牛fans
之前好似喺新牛po見過你
雖然唔明你點解咁憎le sserafim
但你有時盲反得好肉酸
真心有種死雞撐飯蓋feel
師兄 做人放鬆d啦
大家都係聽下歌睇下舞台姐
咁追擊法 我都覺得你攰
邊隊都有缺點架啦 講一兩次就夠啦
佢直接打呢兩隻字唔係仲簡單易明咩
劃水都唔知劃咩水 龍舟水啊
cb先會入去講幾句
不如你問下le唔識串d fans之前做乜串過馬撚咁
加埋閪比出tws同illit 方閔大戰
閪比都反埋 唔介意成間hybe連埋新牛 le唔識串都一齊收皮
閪比幾時黎告我
佢可能想講划水掛
條撚樣中意果隊比人屌就叫人出去開po講
自己就日日屌自己憎果d
想知下有幾撚串
你earnot黎你唔知邊幾個
上面個大叔earnot夠哂經典啦
仲有人去人地圍爐post踩場
唔係台灣人玩狼人殺先會講咩 黃金劃水位.😂😂
唔係 打機講 應該
dia個一位好似係買返嚟
The Show個垃圾1位都要買
俾人踩到上心口出嚟講兩句完全唔覺得有咩問題想知未有呢期壇大野之前有幾撚串?真心問
最近既你可以追返4月中至5月頭睇睇
嗰排咪就係炒車後所有人開始集火lsf嘅時候咁喺呢件事之前,班fans串嘴左啲咩 令到你咁憎佢哋
係炒車時期但唔係講coachella既野 其實唔剩只post8 後面仲有 自己追post啦 同埋要睇埋同時期既圍爐區

呢個話題可以完 討論返其他野
追post就免喇既然你自己都具體講唔出,mon人 地圍爐post出公海引戰更加係莫名其妙,偷聽人哋屋企講嘢拎出街笑
係好奇你班人嘅恨到底係從何而來兩三頁又拎返我哋出嚟鞭一次,最好就討論返其他嘢啦,我都唔想成日見到lsf個名出現喺度
俾埋post你又話免啦唔追 咁撚多點講呀
8 #429, 13 #412 剩係記得呢兩個 其他個d唔記得係邊個post好難搵返

講真吖冇特意入去圍爐睇 只係咁岩想睇coachella咩反應同見咁串望下眼 其他都係睇人地cap圖出公海 拎你圍爐講都係earnot串人先再俾人拎出黎講 你想知你又唔追post
面尖尖咁
其實玩之前已經入左
High Heels MV 拍左已經有佢
IOI 系 同101系唔同喎師兄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞