[KPOP] K-POP 2024討論區 (17)

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
做左咁多年練習生先比佢出道點都公平過某隻空降豬閪
佢有份ons
圭賢條片 香港個侍應都識韓文咁勁嘅
早個post係咪有人share有迷妹用萬六美金先同HC影張相
如果佢知道原來比HC屌一蚊都唔洗會有咩感受
咁都要你生得靚先得嘅
GD做KAIST visiting professor
唔靚..整容就得
而家興芭蕾風,啲earnot吹到水牛團Swag Song帶起先紅

好撚好笑 Jennie演唱會you&me都唔識你哋fim寶都係跟潮流,講到佢哋紅到帶起潮流
你又繼續mon住人地個圍爐post搬上黎引戰囉實吸到好多attention 啦
咁勁
balletcore 22年外國已經開始紅
kpop跟嗰陣已經唔係頭啖湯嚟
舞者們選出的跳舞最好的愛豆:Lisa、Karina、金鍾仁、Shotaro
主持人樸娜萊向作為嘉賓出演的Bada和INGYOO詢問了他們認為的真正擅長跳舞的愛豆。
INGYOO毫不猶豫地選擇了RIIZE的Shotaro,並極力稱讚他「完全是舞蹈選手」。
Bada接著說“EXO KAI是one&only one”,並提到了自己作為編舞家參與的其個人專輯《Rover》練習時的情況。
另外,INGYOO說“BLACKPINK Lisa的體能和舞蹈品質都超越了”,稱讚其為女愛豆中理想的舞蹈。和Lisa一起工作的Bada也稱讚說「雖然編舞量很大,但30分鐘就背下來了」。
Bada提到了身為舞者才華洋溢的Karina。

SM跳舞名家?
正想講而家都已經開始out先話係自己帶紅
道勛bb
Jennie咪又係抄歐美
拍得好靚
邊個話我哋fim寶唔紅
年冠男團TWS迴歸先行曲《hey!hey!》
10分鐘點贊 739
曲線未見
房爸留啲錢俾親生仔
唔好俾哂Illit
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞