Sony Xperia 討論區 (162) - 1VI批鬥大會兼Pro C傳聞大會

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
其實那些更新重唔重要

android 13升14就有小小感覺

單純覺得有好過冇,定係其實好重要?

下代會唔會升回4k/2k, 21:9..上次大改好似捱左兩代?
有得升永遠好過冇得升
「更新咗之後個系統好咗定閪咗」唔係重點
呢個係售後服務
當人有你冇 你咪劣勢
頭先去撚下部1VI
唔知有咩好試就淨係碌下MENU
但唔知點解已經覺得唔多順
同埋佢隻綠睇落唔太綠
唔放比1v都應該唔會有1v用家換1vi
用緊再上幾代既無48mm都係買返水尾1v

官方當大家係咩啊?契弟
急用就1V 6XXX有咩理由仲買1VI
係咪無左1 ii 個陣時
下上分割,可以禁home 出去揀其他app??

而家禁home 就上下畫面close晒
雖然應該無乜用,但我都簽咗
我前幾日都去咗罪大店掂下部 1 VI
個微距係有少少心動 (的確要手動對焦),不過都係開心使用住 1 V 先
今次部pro變左音樂手機?
罪大真係技術同硬件永遠落後人地一年
出新機又慢過其他價錢又貴人地
唔係死忠都好難有人會用成萬蚊買1VI
咁個相機變成點?
sony終於記得自己嘅音響部門
其實有得諗,將自己啲黑磚金磚嘅技術下放落去,件事會幾有趣
之前咪講過sony mobile旗艦既預算得三星1/4
SONY夠話將alpha相機技術放入去部電話度啦
咁音響技術點都易過相機嘅
黑金就冇可能架啦,有walkman zx2質素都要還神
放左喇,一開頭對焦,而家最新都係ai對焦
cmos冇加大係咁上下
睇下pro個相機出黎會閹成點
論對焦連拍呢啲野手機方面只有sony同其他,真係alpha相機下放落黎嘅唔會有廠及得上,CMOS 呢個就真係死症黎,部機就得咁大部,夾硬塞大CMOS落去就搞到又大又重
sony個連拍其實都唔係最強喇
而家強國廠個全自動運動模式已經好撚多冇腦就用
sony你唔手動快門自動快門會影出黎唔夠清
要求唔多
有a系水平就夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞