Sony Xperia 討論區 (162) - 1VI批鬥大會兼Pro C傳聞大會

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
嚴重懷疑Sony班Marketing係用果 Fans諗咩你唔追開討論區唔知都算
自己部機有咩值得sell 有咩係WFC 有咩係地雷佢地一個都唔知
仲要可以做出1V compare 1VI依啲自己車自己兩巴既行為真係已經唔知講咩好
條片愈低清你愈分唔出1V個4k mon有幾大分別 識玩
一間同你出Xperia 10 iv plus
換番粒7 Gen 3 CPU
成件事又唔同哂
sony用7gen3佢夠擔開個6k黎賣
Sony炒左marketing佢啦
設計師都炒埋佢冇用架啦
認真咩
aac 320kbs係咩事

見班鬼佬講乜1vi有好啲Bluetooth 一search
圖入面個鬼佬表情好有潛力
搭配下文完全就係我到底睇咗乜撚既表情
算啦
果粉世界最多淨係得aac 320kbps
ldac 96khz 24bit串流呢啲太奢侈啦
陳年果粉聽開apple lossless
不過1v 係咪唔support?

1iii 播到無問題
1v 就播唔到
同一個file黎
1mk6 都話個tele顯微鏡有嘢改
5mk6 出完有咩可以sell 先係問題

比夠12GB Ram 7 gen 3 叫10vi plus 可能真係仲好
Apple aac 唔係 256kbps 嘅咩
1仔由4k換成1080p既mon人然後話慳電

5vi可能會將個mon “upgrade”做720p
然後賣點係sell核電
除左呢樣,我真係諗唔到5v去5vi仲有咩可以吹改進
收返窄條大峽谷
加1v條凹凸紋邊框
俾返粒zoom鏡
再加本身8 gen 3 慳電

我會收貨
1v安全性更新?
應該係
但其實上個更新更完部機bug bug哋
up完,都係差唔多
幾十MB, 安全性啦
上年出咗機之後第1個更新已經bug啦
120hz隨機跌到<60
到而家都未fix,屌佢老母
我調返轉
本身set 60 無啦啦會行120
成年都未fix
呢幾日1 V成日熱熱地電又跌得勁,update完好似好咗?
1 iii武之前都可版播到dsf/dfff (DSD/SACD) file
1V 之係個Music app唔Support
好彩我好耐之前買咗Poweramp app,可以播到,不過就冇Sony Music app咁方便。
sony app最好嘅一點係可以直接access google drive當串流用
陳安立其實去咗邊 就快又1001今個po成個po都未見過佢
係呀!Sony music app真係好用架
佢最好就係可以將手機裡面嘅music file自動做晒nomalization。有啲歌大聲有啲細聲都可以自動統一音量
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞