Sony Xperia 討論區 (162) - 1VI批鬥大會兼Pro C傳聞大會

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
10 v壞咩
搞到我都想上去試試整整部1 iii綠mon
係LG V10
吓 你又綠MON 搞撚錯呀
之前一路用開三叔 岩岩轉會嚟x1v

想請教一下:
點樣改咗鎖屏最底左右兩個捷徑做其他app ?

另外 請問HSBC信用卡係咪如果無安裝HSBC APP就無法加到去google pay ?

唔該哂
google pay應該係唔洗你裝hsbc app
影相暫時冇咩問,想問省電模式,因為之前每部機都習慣開省電模式,1V有冇大作用eg可以撚多1個鐘(唔打機,剩睇FB連登);同埋後台kill app好似幾嚴重開兩三個app就會開始kill app(自從xz3爆左mon就買住孝子機三叔m33頂住先,但m33 kill app都冇依家1v咁犀利),應該大機會關省電模式事?
但請問巴打知唔知咩原因加唔到?
等等
你係咪加red
我岩岩都加唔到
係咪hsbc果邊問題?
你可以去setting> wallpaper> wallpaper and style
果度有得set shortcut
所以有冇人有介紹
我冇回鄉證去唔到華強 有冇邊間可以寄去整又信得過既
邊間
我1v無開慳電,肯定無兩三個app就kill咁誇張
壞芒2000
1V個自動光度熄完過幾粒鐘又自動開番
有無人有解決方法
好似話而家香港啲卡 要app先add到? HKMA requirements?
唔知關唔關事,我連登FB都開左電池-背景限制,情況係wts+連登+FB+edge,就開始出現kill app
最近更新完都係咁, 明明之前冇
一定要經銀行app加
我都係LG V10前用家,已轉會三叔A52s
屌,呢個好撚煩,成日用用下自動光左,眼都盲
sony sw 更新完加返d 新bug好正常
update後 我部5V 係相機sw 會hang
LG機勁好用 好可惜易壞野 V10同V50都壞過都返過大陸整過
sony炒相機係正常
有無人update完部 1v, cast唔到 野上電視, 屌佢老尾~~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞