Sony Xperia 討論區 (162) - 1VI批鬥大會兼Pro C傳聞大會

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
IV仔升完個安全性更新啫,點解都可以窒過以前
窒到用唔到咪最安全囉
hacker見你load唔到都放棄搵第二個啦
Sony幾個自家app其實好好用
Music、album、keyboard

可惜罪大總係要往 特登整伏自己部機 呢個方向加速
岩岩轉咗1vi, 點解分上下mon個陣有啲app會跟比例縮搞到有大黑邊😂,以前1ii反而冇問題
應該要炒撚咗成條software team,成班倒米
睇你係邊買
CMHK同CSL而家應該最平8399
CSL網店512GB得返綠色
送手機套同免費3個月屏幕更換服務
Xperia 1 VI 疑似顯示故障,解鎖後出現水平線。
2024年7月18日2024年7月19日
索尼移動最新旗艦機型 Xperia 1 VI。

總體而言,收視率很高,似乎沒有致命問題的報告,但這次我們發現有一些與顯示器相關的相當令人擔憂的問題的報告。

具體來說,指紋認證解鎖後,裝置底部立即出現多條橫線。

上面的圖片皆來自Kakaku.com,但來自不同的使用者。

截至目前,Kakaku.com 上有 3 位用戶抱怨這種症狀,所以至少看起來不存在個別差異。

另一方面,雖然水平線的位置大致相同,但插入線的方式不同,這可能是由於初始硬體故障造成的。

另外,查看此圖像,您可以看到只有螢幕頂部的亮度異常高。

Xperia 5系列從幾個世代之前就存在多個問題,顯示器上出現粉紅色或綠色的垂直線條,但水平線條即使在其他型號上也很少見,而且原因似乎有所不同。

無論如何,這都是一個令人擔憂的問題,因為未來報告的症狀數量可能會增加。
sumahodigest傳會翻生compact?
https://sumahodigest.com/?p=31482
而家咪就炒撚晒囉
album同keyboard都幾多代無內建,要用google嗰舊垃圾
多謝samsung平牛肉

俾samsung跣左咁多年都唔知驚,抵啦
嗱, 唔好話5仔伏呀
依家1仔downgrade完再伏多你一鑊

最正係samsung自己啲機無事
淨係同佢買mon既sony奶屎
三星訂制邊有平過
唔明sony機個量咁少點解都咁多人出事
點會冇事 S20 S21 S22奶晒
iphone同s2x 唔係都瀨過咩
之前都5仔咪出事囉,係1仔課金用定製mon先無事
家下買人公版mon仲要開少粒墨令個成本低d,仲唔出晒d次貨畀你咩
Sony Design Team中出了一個內鬼
肯定係Samsung派嚟
xperia oled逢非4k必伏
半年未夠就咁
準確啲講係啱先過咗兩個月
今鋪1V真係最後贏家
唯有望Sony今次無買太多mon坐貨下代唔使繼續用
1V個mon邊間廠?
一樣係***
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞