Sony Xperia 討論區 (162) - 1VI批鬥大會兼Pro C傳聞大會

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
我個人又覺得IMOS幾好喎 我IPHONE開始用佢
之前都係淘寶閃魔 台灣HODA 日本Daremac都有用過
IMOS可以去到換機(講緊差不多一年)都重係順滑冇問題
所以如果IMOS有出我用緊手機我都會用佢
我部1 V 一出機就用IMOS隻藍寶石
到我而家換咗機 部V塊IMOS都重係冇花兼好滑
Imos 用好多年都仲係接近新貼咁順滑,好多牌子得幾個月至半年貨仔
imos 係煩易撞爆啫,不過Hoda 都冇早好年嗰啲咁襟啦,唔錫住用乜都死
iphone15 & 1v 都各自爆左張imos 同 hoda / daremac,啫係4張貴嘢
谷鬼氣iphone15貼閃魔頂住先,但都爆左2張
咁多年黎都係咁用,反而Xperia 1一代同 htc one 張imos 咁多年都冇爆過
咩Bug嚟點解可以成個星期六唔見咗去

星期五都係得翻最前同最後嗰忽

iphone 7 plus 放枱頭睇YouTube 近排成日跌落地塊imos 終於爆左小小
用緊1V個side sense 突然唔見咗
Reboot 部機同reset side sense 都冇用
有冇ching試過知點樣recover
sony sw你想點
買得就預左
咁多機可以揀,係都要揀呢部
想問影相質素,用過10iv仲衰過nokia5.4
其實應該係software bug

播HDR content先係咁
日拍可以,但係夜拍光源一少啲就唔多掂
10VI 個價我一定寧願買A55
咁買得10VI 都係因為鐘意細機啦唔介意大機的話真心好多選擇
X10VI 買唔買得過?
睇吓你介唔介意個Mon得60Hz同打唔打機

如果唔介意又唔打機嘅,咁你買絕對冇問題
仲要唔介意價錢
夠平既話巴打講既全部唔係問題
無錯 咁既價真係買生腥A系列好過
唔使問喇,星定係同級最差
sony連sharp都捲唔過
唔打機唔影相唔嫌貴唔嫌得60hz就買得過
我唔介意,所以我入咗
頂得順穿窿/m字額既話早就轉咗會
邊駛含淚買罪大
$2799 太貴勒
唔係話佢唔值,係其他牌子差唔多spec平太多

真係信仰好堅定先咁爽手
買罪大真係仲有人地無既野 無家燕媽媽 有3.5MM 插卡 免針卡位
有無ching試過打唔出電話又收唔到電話,但係用到data上網
利申:1ii
熄機再開都唔得?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞