Sony Xperia 討論區 (162) - 1VI批鬥大會兼Pro C傳聞大會

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
無1V機display 所以無
醒悟了
而家24U 大約幾錢到?呢排D父親節優惠好似麻麻地
凶宅9398
用左7000 cash coupon+trade埋部5ii
埋單$1200有找
冇乜貨喇
cmhk客戶價512gb 8398
出面會貴少少
所以sony部1vi個cmhk客戶價都8398那來自信
想問wf-1000xm4問題
我個右邊耳機突然冇聲冇反應
咁我就reset又試過 initialize又試過
bluetooth都unpair埋
但隻右聽完全冇反應
明明係case到可以撳住兩隻嚟initialize
但拎出嚟戴入耳就點撳都係得左耳有控制聲效
右耳係冇反應
亦因為咁而入唔到pairing mode
到底佢係壞啲咩
呢個你去無線耳機討論區問會好啲
支持咗十年,今年見倒部機咁都想轉會
希望Pro C係真,唔係就轉Pixel算
pro c 假料黎
點會係真,一聽都知假啦
由pixel 8 pro 轉翻嚟xperia 1V
發現冇circle to search 好唔慣
左下角右下角向上掃撳智慧鏡頭用住先

要翻譯撳右邊粒掣

如果兩個option都冇重新開多次就得

到10月就可以開放其他機用
1v最後機會 tradein offer
睇嚟1VI真係賣得好差要推返1V優惠
老老豆豆1VI +$999有得換WH1000XM5都冇咁嬲...到底有幾唔識做生意先會咁樣推offer
香港罪大真係唔識架 班撚樣好似做又36唔做又36
黎緊個部6.9黎
係咪吹下年年頭有
有冇興趣裸奔,試過返唔到轉頭
邊度有source講過下年年頭
10 VI裸緊

個塑膠質感勁舒服
十分認同

話說其他廠螢幕有洞和3.5mm都叫做理解,想減少黑邊想更薄,但點解要用針sim卡槽
sony有專利定成本特別高

如果sony下代屎忽痕改埋依堆真係應該無人會買sony吧?
三星教育商店 $8,536 512GB 免費升級 1TB
送 ITFIT 骨傳導式耳機 (建議零售價:港幣$798)
送 65W 快充旅行充電器 (三頭充) (建議零售價:港幣$478)
送 Galaxy Buds FE 無線降噪耳機 (建議零售價:港幣$898)
額外港幣 $1200 Trade-in 回贈
「DBS 信用卡 x Samsung 消費獎賞」
單一簽賬淨金額滿 HK$6,000 – HK$13,999 回贈 HK$400
1vi根本係出黎幫1v賣廣告
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞