Sony Xperia 討論區 (162) - 1VI批鬥大會兼Pro C傳聞大會

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
我同事部S24U配WF XM4都一樣會疾
水唔撚係咁抽架二手撚
有冇諗過xm4/xm5都係垃圾接收力
所以我一換左az80就一啲問題都冇
sor9
pro-c又有無消息
部5II幾條線事少
開始有時無反應
不過restart又無事
應該仲頂到陣
咁都係1v算
5仔嘅價錢,1仔嘅味道
我自己主要睇相機同續航力,1v係咪都無咩大問題
我Pixel 7P配WFXM4冇疾嘅問題喎

多人地方都冇試過斷
wf冇用過唔清楚,不過我1ii同1vi配大耳牛xm4市區人多嘅地方都冇斷
行ldac 係市區乜都死啦,我係屋企打住ps有時都疾
算啦, 同3叔一樣用埋垃圾MON, 包括apple iphone
其他野upgrade 但個mon就downgrade !
明明s10果陣, 100% 亮度係類DC過調光仲有埋TUV認證.

之後都唔知呢啲"國際大廠" 做乜勁CUT COST係個MON度...CLS

PS: LCD永不為奴, 轉用國產機算...
部1 iii死咗 打開畫面係咁出綠線又花MON 依家直頭死埋畫面都睇唔到
有冇人試過去sony原廠試電話 收大概幾錢
整電話
2千走唔甩
不過你拎上去等佢報價先 唔係就去專華強問價 大陸整就一定保留到資料 睇下咩價 唔好比人湯
我問CS 佢話一定要收咗200蚊檢查費睇完先可以報價
我屌佢
如果真係要2千既話完全冇理由唔直接去換新機
咁你直接買新機都得,
一定過2000,

thx 兩位巴打
btw 垃圾sony用得一年幾 過咗保養幾個月就壞
我以後都唔撚會再買
咁快?!我xzp, xperia 1 一代都仲用到
我部Z2都未壞
只係落後到用唔落手
之前用1iii 連LDAC都係斷到喊
我仲要係正價買 屌佢老母
當時明明可以同樣價錢走去買iphone pro
垃撚圾SONY
Xperia 1iv 都已經出左兩年,你點樣係一年幾個月前用正價買1iii

屌SONY老母
兩年保養
原來我上面打咗一年幾 嬲得濟打錯字
我以前整過V10就上淘寶店搵 搵左深圳既有實體既 通常係華強個邊 跟住問完地扯就殺上去 我仲記得當年寄要150 去到店只收120
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞