Sony Xperia 討論區 (162) - 1VI批鬥大會兼Pro C傳聞大會

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
更新相機焦距錯誤
15000 walkman xz2級數
其實做到707個水平已經好勁
不過最大問題都係android
幾耐之前既問題呀
android 係原罪
係變翻4kmon
但依然1冇咗21:9
2k黎咋
Android磚其實係進步 始終cloud普及串流一定係未來方向 OS行android系統裝到app先可以玩串流
國磚明明一早解決咗串流SRC問題 得Sony仲限制只有walkman app有SRC

btw當日ZX707開賣好似7000幾 磚Pro睇嚟皮半點都走唔甩
耐咁又點 佢AN14先統一加翻個好似bypass GE功能
其實唔指意佢搞到水月雨咁真係成舊磚
整到LG咁個3.5 output係食到buff已經好多人9衝
不過如果佢真係整兩口 開人萬8以上 都係等執吧啦
想講依家sony電話個音樂app都support google drive串流
呢點真心好方便
唔使下下都要down曬所有歌落嚟
磚既Walkman app好似仲未有依個功能 所以要SRC就只可以local
水雨月磚手機個design其實唔差 但為咗做薄唔整屏蔽真係死罪 無屏蔽幾靚料都無用 (仲要佢料唔係靚)
利申首發707用家 如果磚Pro出嚟可以收貨我就賣707買磚Pro嚟做副機
水雨月得塊垃圾dac
Pro-i用左兩年,今日摸完部機買唔落手
除非香港出紅色
最尾都係入左1 VI,暫時拎上肥左不過可以接受,至於個mon FHD+一般使用睇落唔係同1ii差好遠,要睇片先見到分別,但係冇想像中咁大差距
個Mon睇睇下我都覺得同上代都唔係差好遠 唔知係咪開始習慣咗
總體來講都滿意嘅 當然開價唔好咁狼死就重好
其實個問題都係源自價錢,開到成萬蚊真係狼得過份,減翻1千都唔俾會俾人屌得咁跨張,今次好似俾人炎上咁
如果定價7980會好好多
同意都係價錢問題 開呢口價就睇佢可以頂幾耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞