點先操到Tyson Yoshi呢種厚度?

389 回覆
136 Like 146 Dislike
全中呀師兄 我就係唔需要追求線條
純粹想好似佢呢種厚度既身形 同埋有好大舊胸肌
commercial gym top 10%
姐係現今身形最top既十分之一?
落野有咩問題?
你出街見10個人有無1個咁既身型?
全世界人有幾多%會做gym
做gym既人鄧有幾多%人會操到咁?

佢推胸都40kg單邊 普通既人基因無持續有效地操返2年都做唔到 講緊一個星期操 4 5日 唔會揸流攤 會花時間改善動作 會持續push 自己limit
咁gym既世界入面佢算咩level?
師兄講到自己同佢好friend咁喎

講真,你撚知佢點操咩
真,我3歲外甥隻腳最幼果節已經粗過我隻手最幼果節
哇已經覺得好撚難了
又咁講呀 前排sunny復出果條片
我見佢本身真係瘦到排骨仔咁
連佢都可以操到而家見得下人
我就諗我有d肉地既 點可能操唔過佢
唔洗返工 生活冇煩惱(無病呻吟唔計)
師兄太悲觀啦 大把仔返工前收工後都去操野咖啦
愛好者黎講算top 10 甚至5%
你去anytime/ 24/7果啲 咁既身型 咁既condition
1個起2個止
對於做開gym既人黎講 呢啲野好客觀 唔洗fd都知
唔係好有心既話 基本上唔會達到

但你話著衫有啲胸肌既話 你係屋企做下掌上壓有機練到
可唔可以幫幫忙鳩up少陣
師兄有咩意見 可以講出黎討論下
因為我想操到佢呢個身形再炸手 好撚型
佢唔係推40kg

試下 可能你會愛上做gym 仲操得勁過佢呢 加油
但食野方面都係主要蛋白質 一日多餐?
Join左就等於練到咩,未計你clean定dirty bulk食既錢同時間,你動作execute 程度,volume 夠唔夠
你係有心就搵教練,練返幾年冇中途棄gym先叫做追到佢呢隻身型
你可以睇返佢ig highlight 2022年7月27日既story
incline做緊單邊40kg
岩岩操可以食多啲肉先
之後再慢慢progress去每公斤體重食2g protein
屌你 2022

你無進步啫,唔代表人地無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞