點先操到Tyson Yoshi呢種厚度?

389 回覆
136 Like 146 Dislike
鐘培生 厚係面皮度
未做gym 之前會覺得佢嘅身型已經夠靚
做咗幾年會有更大隻嘅追求

我都係自己係屋企做咗好耐掌上壓同舉啞鈴先入gym玩
快上手過好多人 無論係攞啱感覺做啱動作同埋成效
係 新手無乜肌肉量/無乜某肌肉既神經徵召 做free weight真係唔知自己練緊乜 做下body weight 攞到少少個感覺已經好好多

同埋掌上壓夠哂方便 隨時隨地都做得 係屋企隔日做返幾組已經好過唔少人
其實操肌最重要就係做完要有足夠休息同不停食去修補肌肉 無錢係好難做到 當你食到 但你休息唔夠 進度點都會有錢人咁好
成班傻鳩連登仔
唔洗返工就會一日操四五六粒鐘咩
增肌唔撚駛抖?低能
班鍵盤戰士gym都未入過鬼識咩
無操過既人不嬲以為越操得多越好唔會理解到訓練量同恢復有極限,以為人地有時間有精力就可以每日操24個鐘
你窮撚到 白飯 肉都無錢買 咁撚慘呀
嗯 你啱
低質 ,自己唔識 仲當自己係大道理咪你依d撚樣
屌你老母 駁唔到,驚講落去自己會露底呀?
休息?你要訓街 搞到無覺好訓呀?
食?麥當勞依排無二手薯條 你執呀?
最近果間
咁都要落野先得咁你係咪搞緊笑 定又係果啲自己尻操操唔起亂話人落野果啲人
佢有落過,唔代表一直都落

粒lin咁樣都話冇落
唔講張圖,你睇佢膊頭有排突然橫咗勁多就知啦

同埋佢之前跟嗰個教練就係專教人用藥

其實有落咪有落,有落都要認真操,唔明有咩好嘈
珍 個個成日覺得落嘢=唔操都大隻

tyson呢啲款都好難溝到女下
唔通你溝到咩
見親啲人以為行咗野就個個自動變晒mr o就得啖笑
通常唔操嘢有兩種人
1. 以為行嘢=唔操都會勁大隻
2. 自然都可以操到好似social media上面啲influencers

師兄你同鍵盤戰士咁認真
班友連gym房都未入過學人嘈
我都費事理佢地
康文屌打所有
實係好似彭于晏咁 唔駛太大隻果d啦
你跟肥豪咁食三個月就會厚過佢
你估咁易?極限唔係話上就上
佢2022做40kg 依家2024可能都係做40-45kg咁上下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞