何伯:「佢哋爭遺產咋嘛!」何太重申自己地位:「我名正言順,成為咗合法夫妻嘅話,同我老公……佢哋就冇咗嗰個繼承權。」

666 回覆
34 Like 255 Dislike
無四百萬,貪你七十幾歲性能力強咩
何伯識軟硬兼施喎
隻新老婆都算仆街
捱左70歲人 重健健康康 但係諗住貪曬啲血汗錢
點睇都係個大陸婆想爭遺產多過啲仔女爭
啲仔女只係唔想呀伯比人呃錢
有咩麻煩??唔滿意咪打官司囉
咩論據
筆錢一直係何伯嘅,有咩理由以離咗婚先分到佢錢。
法庭都會睇舊錢本身方有冇份貢獻,你咁講個個結婚完離婚都分對方啲身家,有錢啲嗰批咪唔洗結婚?
反咩對啫 新何太呃唔呃一回事

替阿伯慘啫 咁樣都冇得搞 就算無識過何太
咁樣俾班後生一野轉走啲錢咪含撚
管理≠擁有

當阿伯冇認識過新何太
無啦啦俾後生咁樣轉走啲錢 自己就含曬撚

仲可唔可以追溯到開呢個聯名戶口係細女俾安眠藥
不清醒既情況下開架??
或者本身有精神病去打
所以細女真係醒.
一見到件支婆. 已經知道心懷不鬼.
分分鐘有其他野
唔係何太點會咁着緊
仲有大絕 去補領白卡
話自己開呢個聯名戶口既時候
自己精神狀態有問題
俾個細女詐騙
個戶口開咗就嚟20年仔女都冇轉走啲錢,新何太識咗阿伯3個月,洗完30萬再想拎100萬,邊個先係侯住阿伯啲錢?你講嘢小心啲好唔好?
原本諗住俾返啲你洗,而家一毫子都唔俾
開咗20年咁冇啦 何伯可以買定炭
其實好撚煩
日日講
咪只係一個衰咸濕阿伯
唔洗買炭,日日仲有新何太嘅愛心湯水滋潤
你去拎啦 扮假膠仲蠢撚過何太
成個post 都無法律燃? 利申 自己唔係
個女唔係冒簽而轉走錢就係合法 同銀行完全無關 授權簽名 e banking 一早有曬文件 講告到銀行有事既完全無腦
唯一可做 係何伯claim 番個女存款裡面既佔比 打管師証明舊錢係你既 同銀行 同何太完全無關 唔會係兩公婆而分多份
當阿伯claim 到自己舊錢 百年歸老又無俾何太作曬先變何太有權承繼
屋企比喻都好笑 你唔見錢咪報盜竊 有鎖匙唔代表入面既資產係你既 如工人姐姐有 係咪又可取走? on99
你都痴嘅
啲錢合法轉走

打咩官司,你想打就打?你出嚟我依家同你打
留名睇故仔
何伯以為有個女人就可以令仔女對自己好啲
計錯算盤,結果細女一野拎走哂d錢

其實都係仆街來
笑死 佢擺明唔知堂費就係講緊律師費

唔好再追問啦
其實是撚旦啦,條路自己揀,仆街唔好喊
On9仔係唔會因為年紀變老,而變得聰明。
何伯真慘
身邊無個好人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞