何伯:「佢哋爭遺產咋嘛!」何太重申自己地位:「我名正言順,成為咗合法夫妻嘅話,同我老公……佢哋就冇咗嗰個繼承權。」

666 回覆
34 Like 255 Dislike
何太:我當佢係寶,好唔好呀?

不過今晚《東張西望》亦有播出最新預告,而且有主持表明何伯夫婦將現身於明晚節目中。由釋出的新預告可見,他們這次由「東張女神」梁敏巧訪問,何太積極回應種種批評,何太表示:「冇呢回事囉!我點解要當佢獵物呀?我當佢係寶,好唔好呀?真係奇怪㗎啲人。」何伯更與太太槍口一致對外反抗5名子女,何太表示:「佢再娶個女人唔係我,佢哋一樣反對,你信唔信?」何伯和應:「我娶第二個佢哋一樣反對,佢哋爭遺產咋嘛!」何太重申自己的地位:「因為我名正言順,成為咗合法夫妻嘅話,同我老公……咁佢哋就冇咗嗰個繼承權,佢哋咪先下手為強。」

何伯懶理網民苦勸

何伯對於網民質疑他被灌「迷魂湯」,紛紛勸他盡快醒覺,何伯表示:「佢(何太)成日煲湯畀我飲,個個都話『飲死你呀、有毒㗎啲湯』,飲死我?越飲越精神?」《東張西望》更預告指,何伯夫婦會證明真愛經得起考驗,片段播出再引期待,網民都希望明晚真的可以看到何伯夫婦受訪的片段。

https://std.stheadline.com/realtime/article/1998404/即時-娛樂-東張西望丨何伯夫婦無影網民勁失望-釋出新預告何太再示愛-何伯認定子女爭遺產
唔緊要啦 4百萬而家都轉走左
講咩都冇用
真愛
慢慢打官司囉
咁咪搵律師開case告佢囉
阿何太攞返幾十萬出嚟打下官司先啦
佢哋鍾意啦
啲錢又唔係我哋有份分
日日見到呢兩隻撚樣好撚煩
真係好撚精彩
簡直港版90 day fiance
爭果4千蚊遺產?算罷啦
洗乜攞錢出黎打 官司贏到 對家俾架啦
呢啲case唔難打 只要證明錢係何伯自己賺番黎
睇下有冇咁狠心既啫
新何太條數本身無計錯數
用低成本一張結婚證書換人地幾球野?
原先因為要罰息先唔拎錢
而家細女蝕頭注都要拎筆錢出黎
好過畀人呃大份
應該問新何太啲錢本身唔係你
人地個女轉走啲錢關你咩事?
唔入按金
邊間律師樓會幫你開case
4百幾萬都搞到溏心風暴咁
堂費先有得對家俾
律師費邊有㗎
新何太啲錢本身唔係你 人地轉走哂啲錢
你咁緊張真咩 人地咪處理左囉
啲錢又唔係你 你咁緊張使咩:
同埋點唔難打法?
有無聽過presumption of advancement?
兩者有咩分別
建議一下捐撚哂佢
越難越愛
啲仔女都算仆街
捱左70歲人 重健健康康 但係比仔女貪曬啲血汗錢
支那女人
講到散紙咁
你問下呢到有冇十個人銀行戶口有4百萬
大陸閪喎呃完4球夠佢返大陸買10個單位畀個仔直接退休
細女移民啦
如果係聯名戶口又可以係銀行拿到出黎
其實犯左咩法
都唔係,就算拎走左D錢
D錢都係何伯有份
經法律途徑係可以拎返
而且佢地真係結左婚
大山婆最壊既情況(就算離婚)都可以分到一舊錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞